Corona maatregelen vanaf 6 november

Foto bij Corona maatregelen vanaf 6 november

Corona maatregelen vanaf 6 november

Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, clubhuis) en het buitenterras.

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, arbitrage en alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.

Wat houdt dit in voor onze gasten

  • Iedereen is van harte welkom op Sportpark de Koerbelt.
  • Op de buitengedeelten van ons sportpark is geen CTB (Corona Toegangsbewijs) nodig. Houdt hier wel de 1,5 meter afstand aan. 
  • Voor de binnenruimtes (clubhuis, kleedkamers en wc’s) moet men wel in het bezit zijn van een CTB.

Bij bezoek aan het clubhuis vindt - bij binnenkomst - een controle plaats op een geldig Controle Toegangsbewijs (QR-code). 
 

Extra hulp gevraagd

We zoeken nog extra vrijwilligers die de CTB’s controleren en ervoor kunnen zorgen dat we veilig naar de Koerbelt kunnen.  Wilt u zich aanbieden voor een dienst als controleur van het CTB, dan kunt u een mail sturen naar secretaris@excelsior31.nl of secretaris Sandra Schulenburg appen: 06-48106210

 

Eigen verantwoordelijkheid

We zijn een grote vereniging met veel bezoekers op zaterdag en doordeweeks. Met vele vrijwilligers proberen we de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen. Dat kan echter niet zonder de medewerking van alle leden en bezoekers. We doen daarom zeker ook een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van alle bezoekers. Samen kunnen we dit.

 

Bestuur Excelsior’31

Kalender icoon vrijdag 5 november 2021 15:58 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers