Open vacature jeugdtrainer Excelsior’31

Foto bij Open vacature jeugdtrainer Excelsior’31

Open vacature jeugdtrainer Excelsior’31

De Technische Commissie van Excelsior’31 is voor het seizoen 2022/23 op zoek naar ambitieuze en enthousiaste jeugdtrainers. Dit geldt voor onze gehele opleiding, van de JO8 tot en met ons beloften elftal. 

Jeugdopleiding Excelsior'31
Excelsior’31 is gecertificeerd als regionale jeugdopleiding door de KNVB en beschikt in de jeugdopleiding over goede en betrokken jeugdtrainers, waar de TC dan ook heel tevreden over is. Momenteel voert de TC gesprekken met de diverse jeugdtrainers, mede ter oriëntatie van de invulling van volgend seizoen. Om het aantal trainers uit te breiden en de kwaliteit van onze jeugdopleiding te verbeteren, kijken we echter ook graag verder dan de trainers die nu al bij ons bekend zijn.
We komen daarom graag in contact met trainers die denken een goede bijdrage te kunnen leveren aan onze jeugdopleiding. Dit kan zowel van binnen als buiten de vereniging zijn.

Wat houdt het voor jou in om jeugdtrainer te zijn bij Excelsior’31:
• Je bent verantwoordelijk voor alle voetbaltechnische beslissingen tijdens trainingen en wedstrijden.
• Je verzorgt de trainingen van het team en coacht het team tijdens de wedstrijd op zaterdag.
• Je maakt spelers beter. Leidraad daarvoor is het profiel van dé Excelsior’31 speler. De invulling van trainingen en wedstrijden wordt daar op afgestemd.
• Je stelt de ontwikkeling van de spelers bij trainingen en wedstrijden voorop en (zeker bij de jongere jeugd) niet het resultaat van een wedstrijd of competitie.
• Je adviseert de Technische Commissie en coördinatoren bij de invulling van selecties. Daarvoor maak je twee maal per jaar van al je spelers een evaluatie.
• Je voert twee maal per jaar evaluatiegesprekken met spelers (en ouders).

Wat verwachten we van jou als trainer:
• Je bent enthousiast over jeugdvoetbal.
• Je kunt je goed inleven in de leeftijdsgroep die je gaat trainen en je kunt spelers goed uitleggen en bewust maken wat je van hen verwacht.
• Je bent in staat spelers uit te dagen en zelf mee te laten denken door het stellen van de juiste vragen.
• Je bent leergierig en je wilt jezelf graag ontwikkelen als trainer. Eerdere ervaring als trainer is een pré, maar is niet per se nodig. Betrokkenheid, enthousiasme en inlevingsvermogen in de leeftijd vinden we belangrijker.

We kiezen er bewust voor om nog geen specifieke vacatures voor een bepaald team te plaatsen. Met geïnteresseerde trainers willen we graag eerst een kennismakingsgesprek hebben, voordat we mogelijk afspraken maken voor het trainerschap bij een bepaald team. Dat laatste zal mede afhankelijk zijn van ambitie, interesse, ervaring en eventuele trainersdiploma’s van geïnteresseerde trainers en van de ideeën van de Technische Commissie over de meest gewenste invulling.
De Technische Commissie ondersteunt onze trainers met tips voor invulling van de trainingen, coaching bij de wedstrijden en het hoe en wat als trainer bij Excelsior’31.

Interesse of vragen?
Mocht je interesse hebben of meer willen weten, dan kun je contact opnemen met de Technische Commissie via hjo@excelsior31.nl.

Kalender icoon zaterdag 18 december 2021 11:10 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers