Pim ten Have vertrekt bij Excelsior'31

Foto bij Pim ten Have vertrekt bij Excelsior'31

Pim ten Have vertrekt bij Excelsior'31

Pim ten Have vertrekt na het huidige seizoen bij Excelsior'31. De 25-jarige verdediger heeft de wens uitgesproken om zich na het huidige studiejaar in de randstad te vestigen. “Hoewel Utrecht dichter bij Rijssen ligt dan Groningen, kies ik ervoor om bij een club in deze omgeving te gaan voetballen.”

Ten Have laat desondanks weten het nog steeds enorm naar zijn zin te hebben in Rijssen. “Hopelijk kunnen we het seizoen uitspelen en er samen een mooie tweede seizoenshelft van maken.”

Voor Ten Have, die opgegroeid is in Lettele, komt er een einde aan zijn tweede periode op De Koerbelt. De verdediger maakte in de zomer van 2018 de overstap van de beloften van PEC Zwolle naar Excelsior'31. In Rijssen veroverde hij direct een basisplek als centrale verdediger en werd hij met Excelsior'31 kampioen van de Hoofdklasse B.

In de zomer 2019 vertrok Te Have, mede vanwege zijn studie, naar Derde Divisionist Harkemase Boys. Na één seizoen in Friesland te hebben gespeeld, besloot hij de reistijd voor lief te nemen en terug te keren bij Excelsior’31. Na het afgebroken seizoen 2020-2021 en het huidige seizoen 2021/2022 gaat hij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De Technische Commissie wenst Pim ten Have veel succes in de tweede seizoenshelft, bedankt hem voor de inzet in de afgelopen seizoenen en wenst hem alle goeds voor de toekomst.

Kalender icoon dinsdag 4 januari 2022 20:20 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers