Davina, Ezafzafi en Gerritsen Mulkes ook volgend seizoen bij Excelsior’31

Davina, Ezafzafi en Gerritsen Mulkes ook volgend seizoen bij Excelsior’31

De technische commissie is druk bezig om de selectie voor volgend seizoen samen te stellen. Inmiddels is er overeenstemming bereikt met drie spelers. Niek Davina, Hakim Ezafzafi en Michel Gerritsen Mulkes zijn ook volgend seizoen actief op De Koerbelt. Daarnaast zijn er zeven spelers waar vorig seizoen al een tweejarige overeenkomst mee is bereikt, namelijk Anthony van Zaltbommel, Niels Leemhuis, Derian Reinders, Vincent Schmidt, Jasper Veltkamp, Simon Seppenwoolde en Givan Werkhoven. Hiermee staat het aantal vastgelegde spelers voor seizoen 2022-2023 op tien.  

De 34-jarige Davina maakte in de zomer van 2009 de overstap van Jong FC Twente naar Excelsior’31. Sindsdien is Niek Davina een vaste waarde bij Excelsior’31. Niek Davina gaat hiermee voor zijn veertiende seizoen op De Koerbelt.

Ook Hakim Ezafzafi (32) uit Zutphen is onderhand al lange tijd speler van Excelsior ’31, de vleugelspeler begint na de zomer aan zijn 11e jaar in Rijssen.

Man van de club Michel Gerristen Mulkes (30) begint volgend seizoen ook aan zijn elfde seizoen in het eerste elftal. De geboren Rijssenaar speelde tussendoor ook nog twee jaar bij Go Ahead Eagles.

‘’We zijn blij dat we naast de al vastgelegde spelers ook de nodige kwaliteit en ervaring weten te behouden met het verlengen van dit drietal’’, aldus TC-lid Harry Beltman.

Kalender icoon maandag 17 januari 2022 09:09 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers