Lourens Smids nieuwe trainer Excelsior'31 JO19-1

Foto bij Lourens Smids nieuwe trainer Excelsior'31 JO19-1

Lourens Smids nieuwe trainer Excelsior'31 JO19-1

Lourens Smids is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Excelsior’31 JO19-1. Hij volgt hiermee Stephan Bloemendal op, die hoofdtrainer wordt van Bruchterveld.

Smids geeft aan dat toen duidelijk werd dat Bloemendal de club ging verlaten, het bij hem begon te kriebelen. “Vorig seizoen ben ik vol overgave begonnen met mijn functie als Hoofd Opleiding Onderbouw. Ondanks dat prachtige functie met veel uitdagingen is, begon ik het veldwerk te missen. Toen deze kans voorbij kwam, wilde ik hem graag grijpen. Gelukkig waren de Technische Commissie en ik er snel uit.”

Smids zal zijn functie als Hoofd Opleiding Onderbouw  in afgeslankte vorm voortzetten.  “Ik vind dat we de weg die we zijn ingeslagen nog verder kunnen verbeteren. Het is leuk om dit met de trainers in te blijven vullen. Dat ik een aantal taken overdraag, betekent niet dat ik er minder mijn best voor ga doen. Ik zie uit naar het komende half jaar en het nieuwe seizoen. Hopelijk starten we het seizoen 2022/2023 met minder beperkingen.”

De Technische Commisie is blij met de aanstelling van Lourens Smids als trainer van het JO19-1 team en het voortzetten van zijn functie als Hoofd Opleiding Onderbouw en wenst hem daarmee veel succes toe.

Kalender icoon zaterdag 15 januari 2022 18:33 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers