Lucas van Beek en Desney Bruinink verlengen, Frank Gerritsen Mulkes vertrekt

Lucas van Beek en Desney Bruinink verlengen, Frank Gerritsen Mulkes vertrekt

De Technische Commissie van Excelsior’31 is met Lucas van Beek en Desney Bruinink een contractverlenging van één seizoen overeengekomen.

De 21-jarige centrale verdediger Van Beek is momenteel bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht. Daarvoor speelde de Holtenaar bij Excelsior’3 in de JO19-1 en JO17-1 en in de jeugd van vv Holten.

De Technische Commissie is blij dat Lucas van Beek ervoor kiest om zich door te ontwikkelen op De Koerbelt en wenst hem ook komend seizoen veel plezier en succes.

Desney Bruinink (23) is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Excelsior’31. De middenvelder speelde in de jeugd voor KVV Losser en maakte al op jonge leeftijd de stap naar de jeugdopleiding van FC Twente, waarna ook nog vier seizoenen Go Ahead Eagles volgden. Een debuut in de hoofdmacht bleef uit.
Voordat hij in de zomer van 2020 aansloot bij Excelsior’31 speelde hij één seizoen bij zondagderdedivisionist HSC’21 uit Haaksbergen.

De Technische Commissie van Excelsior’31 is blij dat Desney Bruinink ook het komend seizoen actief is in Rijssen.

Aanvaller Frank Gerritsen Mulkes (21) gaat Excelsior’31 na dit seizoen verlaten. In goed overleg met de Technische Commissie heeft Frank Gerritsen Mulkes besloten opzoek te gaan naar een andere uitdaging. Frank heeft drie seizoenen deel uitgemaakt van de eerste selectie van Excelsior’31. De Technische Commissie wenst Frank veel succes toe in de toekomst.

Kalender icoon vrijdag 21 januari 2022 15:34 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers