Cursus verenigingsscheidsrechter een succes (en scheidsrechters gezocht!!) 

Foto bij Cursus verenigingsscheidsrechter een succes (en scheidsrechters gezocht!!) 

Cursus verenigingsscheidsrechter een succes (en scheidsrechters gezocht!!) 

Excelsior’31 is blij dat het kan melden dat 9 scheidsrechters de KNVB-cursus verenigingsscheidsrechter met succes hebben afgerond.  

Na de eindavond van de cursus hebben ze uit handen van de KNVB-vertegenwoordiger Bert Slot een certificaat ontvangen. 

De vereniging is trots dat deze enthousiaste groep de kernwaarden van de club: ambitie, plezier en betrokkenheid uitdraagt. 

Als bedankje ontvingen de geslaagden van Stichting Excelsior’31 Jeugdpromoting (SEJP) een presentje.

Zonder scheidsrechters geen voetbalwedstrijd 

Het is voor de vereniging van groot belang dat de groep scheidsrechters waarop de club een beroep kan doen groter wordt. 

Excelsior’31 wil heel graag voorkomen dat er binnenkort wedstrijden afgelast moeten worden omdat er niet genoeg scheidsrechters zijn. 

Ben jij de persoon die de club wil helpen en het leuk lijkt om een wedstrijd in goede banen te leiden, dan horen we dat graag! 

Je krijgt bij Excelsior’31 de kans om te kijken of het wat voor je is. Als je graag gecoacht wil worden of feedback wil krijgen van een ervaren clubscheidsrechter, dan wordt dit geregeld. 

Is je aandacht gewekt? Is er iets dat je tegenhoudt? Stuur dan scheidsrechters coördinator jeugd Eric Haase een appje (06-30189630) of een mail naar: eric.haase65@gmail.com . Hij kan jou van alles vertellen over hoe leuk en leerzaam het is om scheidsrechter bij Excelsior’31 te zijn.  
 

Kalender icoon vrijdag 15 april 2022 08:27 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers