MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ZVV Ede

Foto bij MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ZVV Ede

Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 staat er vanavond (vrijdag 6 mei) wederom een zware wedstrijd op het programma. Nadat het afgelopen week de degens kruiste met nummer twee ZVV Eindhoven, wacht vanavond de clash met koploper ZVV Ede. Het thuisduel in Sporthal de Reggehal in Rijssen begint om 21.00 uur en staat onder leiding van de heren ten Berge,  Domhof en Channoo. Bal- en wedstrijdsponsor deze avond is DW Tegelwerken.

Daar waar ZVV Ede in de afgelopen speelronde vrij was, kon Excelsior’31 geen potten breken tegen ZVV Eindhoven. Hoewel Excelsior’31 een prima eerste helft speelde, werd in de tweede helft het verschil gemaakt. ZVV Eindhoven kwam door de winst op Excelsior’31 op twee punten van de koploper.

Druk
Vanavond ligt de druk dan ook duidelijk bij de bezoekers uit Ede, want Excelsior’31 kan het seizoen vrijuit uitspelen. Toch zal het, zeker in thuiswedstrijden, het publiek willen vermaken en wie weet kan het de tegenstander punten afsnoepen in de titelrace.

Vorige ontmoeting
Eerder dit seizoen verloor Excelsior’31 op bezoek in Ede met 7-4. De Rijssenaren keken bij rust tegen een 3-0 achterstand aan, maar maakten er in de tweede helft nog een wedstrijd van. Het kwam terug tot 4-3. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd liep de score helaas verder op in het voordeel van ZVV Ede.