Hielke Penterman nieuwe assistent-trainer Excelsior'31

Foto bij Hielke Penterman nieuwe assistent-trainer Excelsior'31

Hielke Penterman nieuwe assistent-trainer Excelsior'31

De Technische Commissie van Excelsior'31 heeft Hielke Penterman aangesteld als de nieuwe assistent-trainer van het eerste elftal. De 36-jarige inwoner van Tubbergen stopt na dit seizoen met voetballen en tekent voor een seizoen. 

Penterman volgt in het seizoen 2022/2023 Patrick Jurgens op. De huidige assistent-trainer van Jurjan Wouda vertrekt vanwege veranderde werkomstandigheden. 

De huidige aanvoerder van Excelsior’31 hangt na 6 seizoenen en bijna 100 competitiedoelpunten in het rood-wit zijn voetbalschoenen aan de wilgen. 

Hielke Penterman kijkt uit naar zijn nieuwe rol in Rijssen: ''Ik ben blij dat, ondanks een mondeling akkoord, DETO medewerking heeft verleend om deze nieuwe stap in mijn carrière mogelijk te maken. Ik wil in de toekomst verder als trainer.  Dit is voor mij een fantastische kans om mijn trainersloopbaan te beginnen!’’ 

De Technische Commissie dankt DETO Twenterand voor de medewerking, is blij dat Hielke Penterman actief blijft op De Koerbelt en wenst hem veel plezier en succes in zijn nieuwe functie.

Kalender icoon woensdag 4 mei 2022 18:51 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers