Reserves Excelsior'31-zaal putten moed uit zege op aanstaande kampioen

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal putten moed uit zege op aanstaande kampioen

Reserves Excelsior'31-zaal putten moed uit zege op aanstaande kampioen

Samenvatting Excelsior'31 - SV Puttenmet dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdag hebben de reserves van Excelsior'31 de competitiewedstrijd tegen SV Putten met maar liefst 8-2 gewonnen. Hiermee voorkwam de ploeg uit Rijssen dat de Puttenaren in de Reggehal de titel zouden kunnen vieren. Ook was het een prachtig afscheidsduel voor sterkhouders Daan Kreijkes, Maarten Postma en Sander Kwintenberg. 

De champagneflessen waren mee, de fotografen stonden klaar en spandoeken hingen hoog voor de Puttenaren deze avond. Echter hadden ze buiten Excelsior’31 gerekend. De laatste paar wedstrijden waren er weinig punten gehaald, waardoor men of the year en leider Martin Makkink had besloten om een teambuildingsavond in te lassen bij Kartplaza. Twee uur bowlen was iets te lang, maar gelukkig duurt een zaalvoetbalwedstrijd slechts een uur.

Vanaf het begin speelde Excelsior’31 superscherp en hyena Nick Averesch liet direct zijn tanden zien en moest dit bekopen met een gele kaart. Daan Kreijkes (van grensrechter in de zeroes opgeklommen tot eerste selectiespeler anno nu) nam zijn ploeg echter op sleeptouw. Het ‘kanon’ Sander Kwintenberg sloeg echter tweemaal toe met prachtige doelpunten van afstand, waardoor Excelsior’31 met een 5-1 voorsprong de rust in ging. 

Na de thee speelde SV Putten alles of niks en werd het een paar keer zeer gevaarlijk. Keeper Willard ter Stal redde zijn ploeg echter keer op keer, waardoor ze slechts terug kwamen tot 5-2. Met prachtige goals van driemaal Rik Voortman en ook de Niverplast-boys Anton Acis en Arnoud Baan werd de aanstaande kampioen met 8-2 verslagen. De onverstoorbare dribbelaar Maarten Postma was helaas geblesseerd, maar kwam direct met een kratje bier in de kleedkamer en liet daarbij ook de teamspirit zien.

De reserves van Excelsior'31- zaal komen dit seizoen alleen nog een keer uit tegen SVI in actie en willen alle supporters bedanken voor dit seizoen!

Doelpunten Excelsior'31 2:
Rik Voortman (3), Sander Kwintenberg (2), Arnoud Baan, Anton Acis en Wouter Averesch

Wedstrijdselectie Excelsior'31 2:
Willard ter Stal (k), Daan Kreijkes, Nick Averesch, Arnoud Baan, Anton Acis, Wouter Averesch, Sander Kwintenberg, Rik Voortman en Sander Janssen
Coach: Gerald Keizer
Leider: Martin Makkink

Kalender icoon vrijdag 20 mei 2022 14:35 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers