Marcel Borkent stopt als Hoofd Jeugdopleiding

Foto bij Marcel Borkent stopt als Hoofd Jeugdopleiding

Marcel Borkent stopt als Hoofd Jeugdopleiding

Marcel Borkent heeft het bestuur en de Technische Commissie laten weten zijn contract als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) niet te gaan verlengen. Na 6 jaar komt er daarmee een einde aan de periode van Marcel als Hoofd Jeugdopleiding bij Excelsior'31. 

Marcel Borkent was sinds de zomer van 2016 actief als Hoofd Jeugdopleiding bij Excelsior'31. Tijdens die periode werd de jeudopleiding genomineerd voor een Rinus Michels Award en kreeg het van de KNVB en NMC Bright opnieuw de status van Regionale Jeugdopleiding.

Daarnaast kwam er een samenwerking met de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles van de grond en werd een nieuw opleidingsplan geïmplementeerd.

De ontwikkeling van onze jeugdspelers blijkt uit de diverse behaalde kampioenschappen, maar ook uit de doorstroming van diverse jeugdspelers naar  onze eerste selectie in deze periode.

Bestuur en Technische Commissie vinden het jammer dat Marcel stopt met zijn rol als HJO, maar hebben alle begrip voor dit besluit. Er wordt nog gesproken over een andere rol binnen de club voor Marcel.

Hoe de rol van Hoofd Jeugdopleiding bij Excelsior'31 wordt ingevuld, zal de komende weken duidelijk worden.

Excelsior'31 bedankt Marcel voor de jarenlange inzet als HJO.

Technische Commissie en Bestuur Excelsior'31

Kalender icoon dinsdag 31 mei 2022 18:24 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers