Zaterdag 2 juli: inzameling oud ijzer bij Excelsior'31

Foto bij Zaterdag 2 juli: inzameling oud ijzer bij Excelsior'31

Zaterdag 2 juli: inzameling oud ijzer bij Excelsior'31

Zaterdag 2 juli van 9:00 tot 11:30 uur organiseert Excelsior’31 een inzameling van oud ijzer. Dit in samenwerking met handelsonderneming Nijkamp uit Rijssen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de club!

Op 2 juli is het mogelijk om oud ijzer en metalen in te leveren op de parkeerplaats van sportpark De Koerbelt. Dan staat er op de parkeerplaats een grote container klaar.

Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om zelf naar De Koerbelt te komen om oud ijzer in te leveren, worden er tot 2 juli ophaalroutes gereden om spullen bij mensen thuis op te halen. Bel voor een afspraak naar Wim Bruggink: 06-24325811 of mail naar info@twentrade.nl .

Heeft u als particulier of als bedrijf ijzer of metalen die u wilt doneren aan de club, dan kunt u dit kenbaar maken bij Wim. 

In principe is het mogelijk om alles wat betreft metaal in te leveren. Denk aan een accu’s, wasmachines, drogers, fietsen, computers, laptops, ijzer, lood, koper, RVS, aluminium, electromotoren, kranen, radiatoren, kachels, kabels, gasfornuizen, gereedschap, tuinhekken, zink (dakgoten, gieters en teilen) of auto-, motor- en bromfietsonderdelen.

Let op! Het is niet mogelijk om koelkasten, vriezers, tv’s, computerschermen, ijzeren velgen met banden of lithium accu’s (van fietsen en handgereedschap) in te leveren.

Twijfelt u of iets geschikt is om in te leveren, neem dan contact op met Wim Bruggink (06-24325811).

Mocht u nu al materialen in willen leveren, dan is er de mogelijkheid om uw oud ijzer en metalen in te leveren bij handelsonderneming Nijkamp aan de Celsiusstraat 8 (er ligt een inleverformulier klaar). Geef daar dan aan dat u het materiaal (of een deel daarvan) doneert aan Excelsior’31.

Dit jaar willen wil de club graag een beroep doen op bedrijven om een donatie te doen.

We horen graag van je en tot zaterdag 2 juli!
 

Kalender icoon vrijdag 1 juli 2022 12:02 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers