Medische staf klaar voor het nieuwe seizoen

Foto bij Medische staf klaar voor het nieuwe seizoen

Medische staf klaar voor het nieuwe seizoen

Naast dat de selectie van het eerste elftal, is de medische staf van Excelsior’31 voor het nieuwe seizoen ook rond.

Het vijftal bestaat uit Dionne Hendriksen, Jorrick Brinkman, Maureen Averesch, Dick Schulenburg en Luc Dalemans.

Dionne Hendriksen is sinds 2017 als sportfysiotherapeut actief voor Excelsior’31. Het komende seizoen zal ze als hoofd van de medische staf fungeren. Daarmee neemt ze het stokje over van Franklin Achterhuis. Dionne is dinsdag, donderdag en zaterdag aanwezig.

Ook sportfysiotherapeut Jorrick Brinkman maakt wederom deel uit van het medische team. Sinds 2013 maakt Excelsior’31 dankbaar gebruik van zijn vakmanschap. Jorrick is op maandag aanwezig en maakt af en toe op zaterdag zijn opwachting.

De tweede dame die deel uitmaakt van de medische staf is Maureen Averesch. Als fysiotherapeut begon ze in 2018 bij Excelsior’31. Samen met Lotte Hulsman zorgde ze vorig seizoen voor de medische assistentie bij het tweede elftal. Maureen is op dinsdag aanwezig.

Dionne, Jorrick en Maureen zijn doordeweeks actief bij  hun werkgever Fysio Koninginneweg. 

De heren die het team completeren zijn Dick Schulenburg en Luc Dalemans. Dick is sinds 2018 als sportmasseur aan Excelsior’31 verbonden. Hij vult met Jorrick aan zijn zijde de maandagavond in.

Voor Luc Dalemans zal het zijn eerste seizoen op De Koerbelt worden. Luc woont in Holten en volgt de opleiding Fysiotherapie. Hij zal op donderdag actief zijn als sportmasseur en naast Dionne zijn werkzaamheden uitvoeren voor de spelers van Excelsior onder 23. Op zaterdag zal hij bij dit elftal bij de wedstrijden aanwezig zijn.

Belangrijk om te weten is dat het medische team niet alleen klaar staat voor de selecties van 1e, 2e en onder 23, maar ook voor jeugdspelers en de damesafdeling.

De Technische Commissie bedankt Franklin Achterhuis en Lotte Hulsman voor hun inzet voor Excelsior'31 en is zeer tevreden met de invulling van het nieuwe team. Met de juiste mix aan ervaring, expertise, betrokkenheid, enthousiasme en leergierigheid is het team een belangrijk onderdeel van de vereniging. 
 

Kalender icoon donderdag 23 juni 2022 19:18 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers