Marcel Borkent talentencoach jeugdopleiding Excelsior'31

Foto bij Marcel Borkent talentencoach jeugdopleiding Excelsior'31

Marcel Borkent talentencoach jeugdopleiding Excelsior'31

Marcel Borkent gaat bij Excelsior'31 aan de slag als talentencoach. Hij wordt eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van talenten (tot 23 jaar) die spelen in het 1e , 2e en o23 , JO19-1 en JO17-1.

Onder zijn verantwoordelijkheid zal er beleid ontwikkeld worden dat ertoe moet leiden dat er planmatig en gestructureerd gewerkt wordt met onze talenten.

Excelsior'31 blijft hiermee vol inzetten op ontwikkeling van talentvolle jonge spelers. Daarnaast zal Marcel Borkent medeverantwoordelijk zijn voor de scouting, zowel intern als extern.

Vanuit zijn nieuwe functiepakket zal hij ook deel blijven uitmaken van de technische commissie van Excelsior 31. Edgar Siemerink ruilt zijn rol in de technische commissie in voor een bestuursfunctie bij Excelsior'31.

Marcel Lankamp zal de rol van Edgar Siemerink in de technische commissie overnemen. Dat leidt ertoe dat de de Technische Commissie van Excelsior'31 nu uit de volgende personen bestaat: Harry Beltman, Martijn Dennekamp, Marcel Lankamp, Niels Voortman, Lourens Smids en Marcel Borkent.

Het bestuur en technische commissie wensen de heren veel plezier en succes toe met hun nieuwe functies.
 

Kalender icoon zondag 26 juni 2022 19:36 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers