Bomvol jubileumprogramma, geef je snel op!

Foto bij Bomvol jubileumprogramma, geef je snel op!

Bomvol jubileumprogramma, geef je snel op!

Dit jaar viert Excelsior’31 haar 90-jarige jubileum. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. 

Om dit jubileum feestelijk te vieren, is er een bomvol programma samengesteld voor alle leden! Op de parkeerplaats van ons mooie sportpark wordt een mega tent neergezet, waar we ons feest gaan vieren. Een unieke belevenis voor al onze leden. 

Donderdag 20 oktober

Borreluurtje

We beginnen donderdag 20 oktober met een borreluurtje voor onze leden die ouder zijn dan 65 jaar. Velen van hen zijn al jaren actief voor de club en worden deze middag tussen 15:00 en 17:00 uur in het zonnetje gezet. Wees welkom!

Mini playbackshow

Vanaf 19.00 uur is er een heuse mini playbackshow voor alle leden tot en met 13 jaar! Kies een mooie act, oefen je act tot in de puntjes en vertoon je kunsten in de grote tent op een fantastisch podium met professioneel licht en geluid. Hoe gaaf is dat!

Schrijf je met je team dus snel in als je met een act hebt gekozen. Dat kan via het onderstaande formulier!

KLIK HIER VOOR HET PLAYBACKSHOW OPGAVE FORMULIER

Vrijdag 21 oktober

FIFA Jubileumtoernooi

Vrijdag 21 oktober gaan we verder met een FIFA23 Jubileumtoernooi op de PS5. Tientallen schermen en controllers vullen het clubgebouw voor het grootste FIFA toernooi ooit! Alle leden van de club zijn welkom, geef je op en strijdt voor de mooiste prijzen. 

Je opgeven voor het FIFA23 toernooi kan hier:
KLIK HIER VOOR HET FIFA OPGAVEFORMULIER

Meidenmiddag

Niet alle meiden zitten te wachten op een potje FIFA, daarom wordt er in de middag een meidenmiddag georganiseerd met onder andere medewerking van SHOEBY Rijssen, die al 15 jaar een begrip zijn in Rijssen.

Voor alle meiden binnen onze vereniging wordt een gaaf programma opgesteld en gaan we een mooie middag tegemoet.

Jubileumreceptie

Vanaf 16.00 uur start de officiële jubileumreceptie voor al onze trouwe en gewaardeerde sponsoren en genodigden. Een jubileum als deze willen we graag vieren met iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. De uitnodigingen vallen hiervoor binnenkort op uw deurmat.

Feest in de tent met Mega Playbackshow

Vanaf 20.00 is het weer groot feest in de tent. Dan is er ook de Mega Playbackshow voor alle leden ouder dan 16 jaar. Ook voor jullie wordt het podium voor de spectaculaire acts in gereedheid gebracht. Geef je team op door via sv@excelsior31.nl en wij zorgen ervoor dat die avond alles klopt. 

Zaterdag 22 oktober

Zaterdag 22 oktober is de grootste feestdag uit de geschiedenis van onze club. Alle onderdelen en afdelingen van onze club zijn die dag uitgenodigd voor de verschillende activiteiten. 

G-Voetbaltoernooi

Allereerst is er het jaarlijkse, maar dit jaar extra feestelijke G-Voetbaltoernooi. Bent u hier nog nooit geweest, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met spelplezier en sportiviteit zoals u dat nog niet eerder heeft gezien. 

Speelronde Mini Competitie

De jongste leden van onze club zullen die ochtend een programma afwerken in de Mini-competitie. Dat is iedere keer weer een feestje om naar te kijken. Op het terras voor de kantine wordt er speciaal voor deze jongste groep een springkussen neergezet. Onze vrijwilligers zorgen uiteraard voor iets lekkers.

Paerejan Mixtoernooi

Na de middag zal er een jubileum Pearejan toernooi plaatsvinden, een begrip binnen onze vereniging. Alle leden ouder dan 17 jaar mogen hieraan deelnemen. Er is een vrije inschrijving voor de teams. Je kunt je team opgeven bij de organisatie. 

Beachvoetbaltoernooi

Naast de feesttent wordt een beachvoetbalveld gebouwd waarop de jeugd tussen de 14 en 18 jaar een toernooi af gaat spelen. Summervibes op de Koerbelt dus. Opgeven is niet nodig, alleen als je niet meedoet, graag afmelden bij je leider.

Legends wedstrijd

Dit is nog niet alles, op ons mooie vernieuwde hoofdveld wordt ’s middags een Legends wedstrijd gespeeld. Ons vlaggenschip zal aantreden tegen onze helden van weleer. Een must voor iedere liefhebber!

90's Party

Een goed feest sluit je af met een knaller, zo ook ons 90 jarige jubileum. Vanaf 16.00 zal het volume opgeschroefd worden op ons festivalterrein zoals we dat alleen in de 90’s konden. Een Jubileum 90’s party onder leiding van DJ Lars, DJ Erik en onze vriend Danilo Wattez.

Een prachtige gelegenheid om alle leden van onze club te treffen en ons jubileum op de juiste wijze af te sluiten. 
 

Kalender icoon donderdag 15 september 2022 08:30 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers