Sponsor in de Spotlight: Bouwcenter Nobel

Foto bij Sponsor in de Spotlight: Bouwcenter Nobel

Sponsor in de Spotlight: Bouwcenter Nobel

Bouwcenter Nobel
Weet hoe het werkt

Wij zijn Bouwcenter Nobel, al jarenlang een trouwe sponsor van Excelsior’31. We hebben vestigingen in Eerbeek, Haaksbergen, Lochem en ook in Rijssen. We zijn leverancier van kwalitatieve bouwmaterialen en verzorgen de finishing trajecten van nieuw- en verbouwtrajecten.

Met een basis in Rijssen, komen we graag bij Excelsior’31. Vooral Dinant van de Maat en Dick Eertink  zijn vertrouwde gezichten op de zaterdagmiddag. We vinden het gezellig om in deze ongedwongen en gezellige sfeer mensen te spreken en nieuwe mensen te leren kennen. Het sponsoren van deze mooie club doen we dus graag!

“De ambitie, betrokkenheid en het plezier is wat ik mooi vind aan Excelsior. Vanaf mijn 7e ben ik betrokken bij de club: als voetballer, bij de elftallen van onze zonen, als commissielid Vrijwilligerswerk, EHBO’er en begeleider van Sportlink. Al deze jaren heb ik mij met veel plezier en ambitie ingezet. Nu ben ik al vele jaren sponsor-vertegenwoordiger van Bouwcenter Nobel.

 Met Bouwcenter Nobel zijn we al jaren actief bord-sponsor en alweer enkele jaren bij de TOP-support. Mijn doel is om in de samenwerking tussen Bouwcenter Nobel en Excelsior elkaar te versterken in de regionale betrokkenheid tussen de club, sponsoren en leden.“

Dick Eertink – Manager ICT bij Bouwcenter Nobel. 

“Bij Excelsior geniet ik van de sociale contacten, het bijpraten met bekenden en de (meestal) ontspannen invulling van de zaterdagmiddag als het eerste thuis speelt. Ook train ik een jeugdelftal op de woensdagavond, zodat ik ook mijn eigen conditie een beetje op peil kan houden en een club zonder vrijwilligers is geen club.”

Dinant van de Maat – Backoffice Keukens, tegels en sanitair Bouwcenter Nobel.

We worden erg blij van de mooie wisseling tussen ons als sponsor en de mogelijkheden die het sponsorschap biedt! Als sponsor kunnen we een mooie bijdrage leveren aan de mooie uitstraling van Excelsior.

Wat doet Bouwcenter Nobel?
Bij Bouwcenter Nobel hebben we alle bouwmaterialen die je je kunt bedenken, tot en met keukens, tegels en sanitair. Wij hebben écht alles onder één dak. We zijn een familiebedrijf in midden- een oost Nederland. We helpen onze klanten met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht. Korte lijnen vinden wij heel belangrijk.

We hebben vier bouwshops en verschillende showrooms. Naast het leveren van de bouwmaterialen zorgen we ook voor het afwerkingsproces, we nemen de finishing van de woningen van je over. We hebben een sleutelklare oplossing, waarmee we de volledig zorg over jouw klanten overnemen. Minder aan je hoofd, meer uit handen.

 

 

Kalender icoon donderdag 13 oktober 2022 09:35 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers