Jan Willem Poortman (77) en Jan Willem Gerritsen (80) overleden

Foto bij Jan Willem Poortman (77) en Jan Willem Gerritsen (80) overleden

Jan Willem Poortman (77) en Jan Willem Gerritsen (80) overleden

Deze week bereikten ons de droevige berichten dat Excelsior’31-leden Jan Willem Poortman (77) en Jan Willem Gerritsen (80) zijn overleden.

Jan Willem Poortman

Jan Willem Poortman, ook wel Wim, voetbalde jarenlang in het oude 6e elftal. Dat was het elftal waarin onder meer Henk Dangremond actief was. Poortman kwam graag op de club en was, tot de Corona-pandemie de wereld in haar greep nam, actief bij de vutploeg.

“Heel bijzonder, heel gewoon, gewoon een heel bijzonder persoon” staat er bij zijn overlijdensbericht. De Excelsioren die hem goed kennen, zullen hem op deze manier blijven herinneren. 

Donderdag 22 december is er in het uitvaartcentrum, Duivecatelaan 1 in Nijverdal, van 10:00 tot 10:15 uur gelegenheid om afscheid van Wim te nemen.

Excelsior’31 wenst zijn vrienden, familie en overige nabestaanden sterkte bij het verwerken van het verlies.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jan Willem Gerritsen

Jan Willem, ook wel Willem, was keeper bij Excelsior’31. Hij stond als jeugdspeler al onder de lat en was in zijn seniorenjaren keeper van het derde elftal.

Nadat hij zijn kicksen aan de wilgen had gehangen, heeft hij verschillende functies binnen de vereniging uitgeoefend. Hij zat onder andere in de elftalcommissie en was jarenlang grensrechter bij het eerste elftal.

De laatste jaren van zijn leven stond hij als aandachtig toeschouwer, tot hij ziek werd, zowel bij thuis- als uitwedstrijden van het eerste elftal langs de lijn.

De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 23 december, om 13:45 uur in uitvaartcentrum Het Lentfert, Lentfersweg 120 in Rijssen. Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen voor aanvang van de dienst, van 13:00 tot 13:30 uur.

Er is een mogelijkheid om uw persoonlijke herinnering of condoleance met de nabestaanden te delen via: www.vredenhof.nl/condoleren

Excelsior’31 wenst zijn vrienden, familie en overige nabestaanden sterkte bij het verwerken van het verlies.
 

Kalender icoon woensdag 21 december 2022 17:30 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers