Hangerad Hammer zaalvoetbaltoernooi op derde kerstdag

Foto bij Hangerad Hammer zaalvoetbaltoernooi op derde kerstdag

Hangerad Hammer zaalvoetbaltoernooi op derde kerstdag

Na de kerstdagen, op derde kerstdag (dinsdag 27 december), staat het traditionele Hangerad zaalvoetbaltoernooi weer op het programma in Sporthal de Reggehal in Rijssen.

Het toernooi rondom de feestdagen bestaat al vele jaren. De organisatie van het toernooi is sinds enkele jaren in handen van de zaalvoetbalcommissie van Excelsior’31.

Hammer Techniek & Detachering heeft zich voor dit jaar en de twee edities daarna verbonden als hoofdsponsor en naamgever van het Hangerad zaalvoetbaltoernooi. Hammer Techniek & Detachering is al langer als sponsor betrokken bij Excelsior '31. We zijn blij dat we deze samenwerking verder hebben kunnen uitbreiden en hopen op een succesvolle samenwerking!

Aan het toernooi doen twaalf teams mee, verdeeld over twee poules. De teams strijden vanaf 09.00 uur om een plek in de halve finales, die om 15.45 uur zullen beginnen. In de halve finales is plek voor de eerste twee teams van elke poule. Om 16.30 uur staat de finale gepland, voorafgaand wordt de strijd om de derde plek beslist door het nemen van strafschoppen.

Alles met betrekking tot het Hangerad Hammer zaalvoetbaltoernooi 2022 is live te volgen via https://www.tournify.nl/live/hangerad22 met onder andere de teams, speelschema, uitslagen en standen. Op de dag zelf worden de uitslagen live bijgewerkt, waardoor direct te zien is hoe het toernooi verloopt. Ook worden er updates geplaatst tijdens het toernooi op de Instagrampagina van Excelsior’31 zaal, @excelsior31zaal

Kalender icoon zaterdag 24 december 2022 11:27 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers