Bé Doddema (79) overleden

Foto bij Bé Doddema (79) overleden

Bé Doddema (79) overleden

Met grote verslagenheid heeft Excelsior’31 kennisgenomen van het nieuws dat Bé Doddema (79) geheel onverwacht is overleden. 

Doddema was tot 2017 12 seizoenen lang de vaste chauffeur van het eerste elftal van Excelsior’31. Voor hem was het een eer om samen met zijn vrouw Diens ervoor te zorgen dat het de spelers aan niets ontbrak. Bé zorgde voor een veilige rit en Diens voor de innerlijke mens tijdens de rit. 

Ook na laatste rit bleef het echtpaar Doddema onderdeel van de Excelsior’31-familie. Samen bleven ze de weg naar het naar het sportpark vinden om de verrichtingen van ‘hun’ jongens vanaf de tribune te bekijken ,de gezelligheid op te zoeken en waar nodig ook nog de handen uit de mouwen te steken. 

Excelsior’31 wenst Diens veel sterkte met het verwerken van het verlies van haar geliefde.  

 
De afscheidscheidsdienst, waarvoor u wordt uitgenodigd, wordt gehouden op donderdag 29 december om 14:00 uur in de Protestantse Gemeente Open Hof, Stationsdwarsweg 2 te Rijssen.

Voor aanvang van de dienst is er gelegenheid om te condoleren en afscheid te nemen van 13:15 tot 13:45 uur.  Aansluitend aan de dienst nodig ik u uit om gezamenlijk een kop koffie te drinken. 


 

Kalender icoon zondag 25 december 2022 15:50 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers