Rinaldo Paalman winnaar darttoernooi Supportersvereniging Excelsior'31

Foto bij Rinaldo Paalman winnaar darttoernooi Supportersvereniging Excelsior'31

Rinaldo Paalman winnaar darttoernooi Supportersvereniging Excelsior'31

Rinaldo Paalman heeft zaterdag het het door de Supportersvereniging van Excelsior'31 georganiseerde darttoernooi gewonnen. 

Hij was in de finale met 5-3 te sterk voor Rolf Wolterink. In 2018 was het andersom, toen won Wolterink de bokaal en was Paalman de runner-up.

Paalman en Wolterink mochten aan de oche verschijnen, nadat ze in de halve finales hadden afgerekend met Wim Rohaan en Niek van Losser. 

Paalman ging met de hoofdprijs van 175 euro en de wisselbeker naar huis. Rolf Wolterink zag zijn finaleplaats beloond worden met 100 euro. Wim Rohaan en Niek van Losser ontvingen voor hun plek in de halve finale ieder 50 euro. 

Ook Arek Gruszka mocht op de foto bij de winnaars poseren, zijn hoogste uitgooi van 160 was goed voor 25 euro.

Vrijdagavond was Marcel Kreijkes de winnaar van de verliezersronde. In een spannende finale won hij met 5-4 van René Nijland. 

Eerder hadden de finalisten gewonnen van Arvid van de Maat en Hans Spenkelink. 

Marcel Kreijkes kreeg 80 euro voor zijn overwinning, René Nijland ontving als verliezend finalist 40 euro en bij de halve finalisten zat er 20 euro in de envelop.

De Supportersvereniging van Excelsior’31 kijkt terug op een geslaagd toernooi. Het enthousiasme onder de vele deelnemers was groot. De sfeer bij zowel de voorronde-avonden (woensdag- en donderdagavond) als de eindrondes op vrijdagavond en zaterdagmiddag was uitstekend. 

De Supportersvereniging bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succesvol maken van het toernooi. Graag tot volgend jaar!  (En houd onze activiteiten in de gaten!)


Kalender icoon zondag 8 januari 2023 19:53 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers