Lucas van Beek vertrekt aan het einde van het seizoen

Foto bij Lucas van Beek vertrekt aan het einde van het seizoen

Lucas van Beek vertrekt aan het einde van het seizoen

Lucas van Beek heeft bij de Technische Commissie aangegeven om voor komend seizoen opzoek te gaan naar een andere club. 'Ik wil elke week spelen om mijzelf op die manier te blijven ontwikkelen' 

De 22-jarige centrale verdediger is bezig aan zijn vierde seizoen in het eerste elftal. Dit seizoen speelde hij tot dusver negen competitiewedstrijden waarin hij twee keer tot scoren kwam. Daarvoor speelde de Holtenaar bij Excelsior’31 in de JO19-1 en JO17-1 en in de jeugd van vv Holten.

'Ik heb alle jaren met veel plezier bij Excelsior'31 gevoetbald. Ik wil daarom ook alvast de club en de supporters bedanken voor de geweldige tijd die ik hier heb gehad. We gaan er samen alles aan doen om dit seizoen nog succesvol af te sluiten' aldus Lucas van Beek. 

‘We vinden het jammer dat Lucas ervoor kiest om na dit seizoen te vertrekken bij Excelsior’31, maar we begrijpen zijn besluit.’ Aldus Harry Beltman van de Technische Commissie.  

De Technische Commissie wenst Lucas nog veel succes in het resterende seizoen, bedankt hem voor zijn inzet voor Excelsior’31 en veel succes in de toekomst.

Foto: Orange Pictures

Kalender icoon woensdag 25 januari 2023 14:45 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers