Trainersnieuws jeugd

Foto bij Trainersnieuws jeugd

Trainersnieuws jeugd

De Technische Commissie is momenteel bezig met de afrondende gesprekken met de trainers voor het seizoen 2023/24. Zo kunnen we melden dat we een akkoord bereikt hebben met Johnny Peeters als de nieuwe trainer van ons 2e elftal dat uitkomt in de reserve Hoofdklasse. Johnny Peeters is geen onbekende voor Excelsior'31. Hij was in het verleden onder andere assistent trainer bij het 2e elftal en als jeugdtrainer. Via het 3e elftal bij vv Heino en de reserves van Hellendoorn keert hij nu terug op het oude nest. Johnny Peeters zal samen met de huidige trainer Gerard ten Berge komend seizoen de training en de coaching verzorgen bij ons 2e elftal. Daarnaast gaat hij de selectie trainers van de jeugd ondersteunen waar nodig. We wensen Johnny Peeters veel plezier en succes toe. 

Roy van Schooten de huidige assistent trainer van ons 23-1 en momenteel bezig met de curcus UEFA C, wordt het nieuwe seizoen samen met Lourens Smids verantwoordelijk voor onze JO19-1 selectie. Wij wensen Roy van Schooten ook veel plezier en succes toe. 

Met Thom Dekker de huidige trainer van de JO14-1 zijn we tot een overeenkomst gekomen als de nieuwe trainer van Excelsior'31 JO17-2. Met de huidige trainer van de JO17-2 Egbert Paalman zijn we in gesprek voor een ander team binnen onze jeugdopleiding.

Ook met Mart Nieuwenhuis halen we een oude bekende terug naar de Koerbelt. Mart Nieuwenhuis zal komend seizoen verantwoordelijk zijn voor het keepers beleid binnen onze jeugdafdeling. Daarnaast gaat hij ook de jongste selectie keepers trainen binnen Excelsior'31. Ook Mart Nieuwenhuis wensen wij veel plezier en succes toe.

Met de overige trainers van de jeugd zijn we in gesprek en hopen daar binnenkort duidelijkheid in te krijgen. 

Technische commissie 
Excelsior'31

Kalender icoon donderdag 2 februari 2023 19:58 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers