Hermannus ‘Mans’ Lankamp (87) overleden

Foto bij Hermannus ‘Mans’ Lankamp (87) overleden

Hermannus ‘Mans’ Lankamp (87) overleden

Begin deze week bereikte ons het verdrietige nieuws dat Mans Lankamp op 87-jarige leeftijd is overleden. Mans was sinds 1954 lid van onze vereniging. 

De meesten zullen Mans kennen als jarenlang lid van de VUT-ploeg. In de zeventiger jaren maakte hij deel uit van het veteranenelftal en maakte hij furore in het toernooi om de Antoon Kamphuis bokaal. Daarna werd hij leider van het 5e elftal en Excelsior’31 1. Mans werd tijdens de ALV in oktober 2015 benoemd tot Lid van Verdienste.

De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 5 mei om 13:45 uur in de Open Hof, Stationsdwarsweg 2 te Rijssen. Aansluitend vindt de begrafenis in besloten kring plaats op de gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert te Rijssen.

Er is gelegenheid om te condoleren en afscheid van Mans te nemen voor aanvang van de dienst van 13.00- tot 13.30 uur. Er is ook een mogelijkheid om de afscheidsdienst online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

Excelsior’31 wenst zijn vrouw Judith, kinderen, familie, vrienden en overige nabestaanden van Mans sterkte met het verlies van hun dierbare.

Kalender icoon dinsdag 2 mei 2023 20:17 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers