Gerrit Baan (65) overleden

Foto bij Gerrit Baan (65) overleden

Gerrit Baan (65) overleden

Woensdag bereikte ons het verdrietige bericht dat Gerrit Baan (65) na een ziekbed van 3 jaar is overleden. Hij verbleef langere tijd in Groningen en een verpleeghuis in Nijverdal.

Bij Excelsior’31 kenden we Gerrit als iemand met een rood-wit hart. Hij was al meer dan 50 jaar lid. 

Als junior kwam Gerrit bij onze vereniging voetballen. Dat hij een aardig balletje kon trappen, bleek wel uit het feit dat hij tot een aantal optredens in het eerste elftal kwam. Na zijn actieve carrière bleef hij de club als niet-spelend lid en sponsor trouw. 

Er is zaterdag 19 augustus van 15:30 tot 16:15 uur bij de familie thuis (Dovenetel 60, 7463 EG Rijssen) gelegenheid om afscheid van hem te nemen.

De dankdienst voor het leven, waarvoor u van harte bent uitgenodigd, vindt plaats op maandag 21 augustus om 11:30 uur in de Ontmoetingskerk, Boomkamp 4 te Rijssen. De aanwezigen bij deze dienst is er vooraf gelegenheid tot condoleren van 10:45 uur tot 11:15 uur. 

Na afloop van de dienst begeleidt de familie Gerrit in kleine kring naar zijn laatste rustplaats op de begraafplaats van Het Lentfert te Rijssen

Excelsior’31 wenst echtgenoot Wilma, kinderen, familie en overige naasten van Gerrit veel sterkte toe met het verwerken van het grote verlies.

 

Kalender icoon vrijdag 18 augustus 2023 18:40 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers