Marcel Temmink (58) overleden

Foto bij Marcel Temmink (58) overleden

Marcel Temmink (58) overleden

Woensdag bereikte ons het verdrietige bericht dat Marcel Temmink (58) na een ziekbed is overleden. Marcel is de vader van Romy, die bij Excelsior’31 een gewaardeerde medewerker in de keuken is.

Ook Marcel stond het afgelopen seizoen, ondanks zijn ziekte, achter de bar in ons clubhuis. De enthousiaste, altijd opgewekte Marcel bood zijn diensten aan toen hij hoorde dat de vereniging hulp nodig had. Zijn enthousiasme bracht hij mee naar de vereniging. Hij stond altijd voor iedereen klaar.

Voor Marcel was het draaien van een bardienst niets nieuws. Met hem kwam er een brok horeca-ervaring binnen. Hij was in het verleden jarenlang actief achter de bar in de kelder van Dieka in Markelo. Voor de waterpoloman in hart en nieren (RZ&PC De Mors) werd Excelsior’31 zijn tweede thuis.

De dienst waarin afscheid genomen wordt van Marcel, vindt plaats op dinsdag 29 augustus om 9:45 uur in De Hoeksteen, Kroonweide 2 te Rijssen. U bent uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De dienst kan ook online gevolgd worden via www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid te nemen voorafgaand aan de dienst van 9:00 tot 9:45 uur. Internetcondoleren kan via: www.kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance

Aansluitend vindt de begrafenis plaats in besloten familiekring op de gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert.
Excelsior’31 wenst zijn vrouw Anneke, kinderen Romy en Gijs en overige familie en naasten veel sterkte toe met het verwerken van het grote verlies.


 

Kalender icoon vrijdag 25 augustus 2023 16:54 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers