Zaalvoetballers Excelsior’31 verliezen op bezoek bij ZVS/Bodemflex

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 verliezen op bezoek bij ZVS/Bodemflex

Afgelopen vrijdagavond speelde Excelsior’31 het naar voren geschoven duel tegen ZVS/Bodemflex. Excelsior’31, zelf de nummer zes van de ranglijst, kon het deze avond niet bolwerken tegen de nummer vier van de ranglijst. De Rijssenaren verloren de wedstrijd met 4-2.

Excelsior’31 liet zich met name in de beginfase van de wedstrijd makkelijk aftroeven en kreeg op kinderlijke wijze doelpunten tegen. De thuisploeg liep uit naar een 3-0 voorsprong. Kort voor de thee deed Excelsior’31 wat terug, al kreeg het hulp van een speler van ZVS/Bodemflex die de bal op fraaie wijze achter zijn eigen doelman het doel in kopte. Ruststand 3-1.

Na de thee wilde Excelsior’31 lang in de wedstrijd blijven. Maar in minuut 24 ging deze hoop vervlogen. ZVS/Bodemflex scoorde voor de vierde maal en met deze 4-1 tussenstand leek Exceslior’31 er doorheen te zitten. Toch knokten de Rijssenaren voor iedere meter en was het niet van plan om mee te werken aan een ruime nederlaag.

Zeven minuten voor tijd was het Cor Pongers die van grote afstand de keeper het nakijken gaf. Deze 4-2 tussenstand zorgde dat het geloof terug was bij Excelsior’31. Voor Excelsior’31 startsein om keeper Tim Paalman in te wisselen voor een vijfde veldspeler. Hoewel Excelsior’31 de bal zorgvuldig rond loet gaan, was het niet bij machte om voor groot gevaar te zorgen. Gescoord werd er niet meer, waardoor Excelsior’31 met een 4-2 nederlaag huiswaarts keerde.

Aankomende vrijdag speelt Excelsior’31 voor de derde keer op rij een uitwedstrijd. Het reist dan af naar Lichtenvoorde voor het duel tegen LZV/Kuypers. Aanvang 20:30 uur.

Kalender icoon zaterdag 27 januari 2024 10:40 / Zaal