Gerrit 't Haaske' Harbers (77) overleden

Foto bij Gerrit 't Haaske' Harbers (77) overleden

Gerrit 't Haaske' Harbers (77) overleden

Begin deze week bereikte ons het verdrietige bericht dat Gerrit ’T Haaske’ Harbers (78) is overleden. Gerrit was 65 jaar lid van Excelsior’31 en verknocht aan de club. 

Harbers maakte deel uit van het team dat in 1965 landskampioen van de zaterdagamateurs werd.

Harm Wold, een van de aanvallers uit het kampioensteam, blikt terug op de tijd dat ze ploeggenoten waren. 

“De jaren dat we samen hebben gevoetbald zijn onvergetelijk. Gerrit was een begenadigd voetballer. Hij was in ons elftal de verbindingsman tussen een stel keiharde voetballers als de Nijlandjes en de wat sierlijke spelers als Willem Leusink, Jan Wold en Henk van Vondel. 

Gerrit was een van de jongelingen en maakte het sublieme middenveld met mannen als Jan Kappert en Henk Baan compleet. Hij ging voorop in de strijd en had ondanks zijn kleine postuur een verwoestend schot in de benen.”

Als club zullen we Gerrit gaan missen. Excelsior’31 wenst zijn vrouw Hendrika, kinderen, kleinkinderen en overige naaste sterkte met het verwerken van het verlies.

Er is gelegenheid om te condoleren en afscheid te nemen op zaterdag 2 maart van 09.00 uur tot 09.30 uur in het Fletcher Hotel-Restaurant ‘Sallandse Heuvelrug’, via de zij ingang, Burgemeester Knottenbeltlaan 77 te Rijssen.

De afscheidsdienst van Gerrit en de begrafenis vinden in besloten kring plaats.

Correspondentieadres: Zenderink 25, 7641 PM Wierden Internetcondoleren: www.kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance


 

Kalender icoon donderdag 29 februari 2024 21:10 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers