Anja Janssen-Ten Hove (44) overleden

Foto bij Anja Janssen-Ten Hove (44) overleden

Anja Janssen-Ten Hove (44) overleden

Maandag bereikte ons het verdrietige bericht dat Anja Janssen-Ten Hove na een ziekbed is overleden. 

De vrouw van oud eerste-elftalspeler Gerald Janssen en moeder van Manon en Thijs is 44 jaar geworden.

Anja was een bekend gezicht binnen onze vereniging. Als vrouw van Gerald, maar ook als vrijwilliger bij diverse activiteiten. 

Ze was, zolang haar gezondheid het toeliet, op De Koerbelt te vinden om naar de verrichtingen van Thijs te kijken. Hij speelt in JO19-1. 

Ook bij de wedstrijden van het derde, het elftal van Gerald en zwager Willard, was ze vaak van de partij.

Ze vond het ook fantastisch om zelf op het veld te staan. 

Voor haar ziekte maakte Anja deel uit van Vrouwen 25+. In dat team was ze gedreven en fanatiek. 

“Als aanvaller en keeper stond Anja haar mannetje. Tijdens de wedstrijden was haar luide stemgeluid (lees: mental coaching) over het hele veld te horen. Anja was met haar positiviteit en fanatisme de drijvende kracht achter ons team. De derde helft mocht daar zéker niet bij ontbreken.”

Op 7 juni 2023 staken de damesteams, bij de derby tussen Vrouwen 25+ team 1 en team 2, Anja een hart onder de riem. Ze kreeg een ingelijst shirt overhandigd.

“Tijdens de periode van haar ziekte bleef Anja ons vanaf de zijlijn aanmoedigen. Vanaf deze zijlijn was ze ons voorbeeld voor hoe je, ondanks verlies-na-verlies. hoopvol en optimistisch naar de toekomst kunt blijven kijken.

Anja, Always one of us!”

Vrouwen 25+

Excelsior’31 zal haar positiviteit en enthousiasme missen en wenst Gerald, Manon, Thijs, familie en overige naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd.

De herdenkingsdienst wordt gehouden op maandag 25 maart om 13.15 uur in de Ontmoetingskerk, Boomkamp 4 te Rijssen. 

Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. 

Bent u verhinderd, dan kunt u de dienst online volgen of terug kijken via: www.kerkdienstgemist.nl 

Voorafgaand aan de dienst is er gelegenheid om ons te condoleren en afscheid van Anja te nemen van 12.00 uur tot 13.00 uur. 

In plaats van een condoleanceregister vragen wij u een persoonlijk woord of een herinnering aan Anja te schrijven tijdens de condoleance. Hiervoor zijn kaartjes aanwezig.

 

Kalender icoon donderdag 21 maart 2024 18:15 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers