Businessavond met topscheidsrechter Bas Nijhuis groot succes

Foto bij Businessavond met topscheidsrechter Bas Nijhuis groot succes

Businessavond met topscheidsrechter Bas Nijhuis groot succes

Dinsdagavond 26 maart kwamen de businessleden van Top Support en Businessclub Bij De Tijd samen voor een gezellige avond met een luxe hapje, een drankje en gastspreker Bas Nijhuis.

Na de aftrap van Kolenboertje, met subliem bereide zalm voor de grote groep geïnteresseerden, trokken RTV Oost coryfee Bert van Losser en topscheidsrechter Bas Nijhuis het spel naar zich toe.

Toen de korte inleiding er opzat zette Bas Nijhuis zichzelf in de voor hem bekende spotlights. Hij nam, begeleid met beelden en anekdotes, de toehoorders mee in zijn leven als scheidsrechter.

Hij liet zien hoe zijn week er uitziet, wat er bij zijn werk als scheidsrechter komt kijken en welke invloed hij zelf op verschillende situaties heeft.  Het woord ‘verbinden’ stond centraal in zijn humorvolle lezing.

Tijdens de gezellige extra tijd, waarin onderlinge verbinding ook centraal stond, verraste Kolenboertje de gasten met een smaakvolle bavette.

Top Support kijkt met veel plezier terug op de businesssavond en wil naast Businessclub Bij De Tijd, Kolenboertje, Bert van Losser en Bas Nijhuis iedereen bedanken die van deze avond een succes heeft gemaakt.

 

Kalender icoon donderdag 28 maart 2024 19:01 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers