Excelsior’31 familiedag 15 juni 2024

Foto bij Excelsior’31 familiedag 15 juni 2024

Excelsior’31 familiedag 15 juni 2024

15 juni was het zover: de laatste wedstrijden van het seizoen voor de mini competities werden gespeeld. Daarnaast vond ook de mooiste wedstrijd van het seizoen plaats, namelijk de moeders tegen de kinderen. Wat een prachtig spektakel!

Na de wedstrijd kregen de kinderen een heerlijk waterijsje en was er een ballonnenclown voor extra vermaak. Hoewel het weer niet helemaal meewerkte en er veel regen viel, werd het gelukkig in de loop van de ochtend nog wat droger.
Wij wensen alle kids een hele fijne vakantie toe! Vergeet niet dat er nog 1 week getraind wordt. We hopen jullie allemaal volgend seizoen weer te zien!


 

’s Middags stond de familiedag in het teken van een sportief hoogtepunt met een hart van goud tijdens het Pearejan x Jesse Baan Toernooi. Dit jaar slaan we namelijk de handen ineen en combineren we het traditionele Pearejan toernooi. 

Normaal gesproken wordt op deze familiedag het Pearejan toernooi georganiseerd met dezelfde opzet, maar zonder een specifiek goed doel. Dit jaar willen we echter iets bijzonders doen en geld inzamelen voor het MST Enschede ter ere van Jesse Baan, die in 2023 is overleden aan leukemie. Met de opbrengst wordt een fietslabyrint aangeschaft, dit was een wens van Jesse om het verblijf in het ziekenhuis draaglijker te maken. 

Hij wilde de patiënten een fijner verblijf en meer afleiding geven.
Een fietslabyrint helpt patiënten om met plezier en zelfvertrouwen te bewegen. Met meer dan 700 interactieve fietsroutes over de hele wereld valt er veel te zien en te beleven.Sportpark De Koerbelt barstte van de gezelligheid, met vele deelnemers en enthousiaste supporters. De geur van versgebakken hamburgers vulde de lucht terwijl teams en toeschouwers genoten van een gezellig biertje. Het toernooi kende een grote opkomst met 24 teams verdeeld over vijf poules. Bij de mannen won Henkie T, terwijl De Kampioenen (MO20) de vrouwencompetitie wonnen. Dankzij een app konden de teams het speelschema en de resultaten volgen, wat zorgde voor een vlekkeloos verloop van het toernooi.

Het rad van fortuin zorgde voor veel opwinding; de lootjes waren in een mum van tijd uitverkocht en er waren, dankzij de hulp van lokale bedrijven, mooie prijzen te winnen. De veiling was het absolute hoogtepunt, waarbij bezoekers konden bieden op allerlei artikelen, met als klapstuk een Twente-shirt dat voor maar liefst € 800 werd geveild. De totale opbrengst is bijna € 13.000. Wilt u nog doneren kan dit tot a.s. weekend! 

We willen alle deelnemers, scheidsrechters, supportersvereniging, clubhuispersoneel, vrijwilligers, en de bedrijven die hun steun hebben gegeven, hartelijk bedanken. Dankzij jullie inzet was het toernooi een groot succes en hebben we uiteindelijk €13.000 opgehaald.

Kalender icoon dinsdag 18 juni 2024 19:57 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers