Futsallers Excelsior'31 winnen in Harderwijk

Futsallers Excelsior'31 winnen in Harderwijk

In Harderwijk hebben de futsallers van Excelsior'31 met 5-7 gewonnen van HZVV/De Sypel. Het laaggeklasseerde HZVV - met 4 punten uit 8 wedstrijden - slaagde erin om het Excelsior'31 onverwacht lastig te maken. Hoewel Excelsior'31 weliswaar iedere keer op voorsprong kwam, bleef HZVV/De Sypel tot 5-5 in het spoor van de Rijssenaren. In de slotfase slaagde Excelsior'31 er in om de beslissende 5-7 voorsprong te nemen.

Assistent-coach Daan Kreijkes was niet gelukkig met het spel van de Rijssenaren: "We hebben niet goed gespeeld, maar ook slechte wedstrijden moet je zien te winnen. Het belangrijkst waren vanavond de drie punten, en die hebben we binnen."
Met deze overwinning nestelt Excelsior'31 zich vaster op de vijfde plaats in de Hoofdklasse G, en blijft het de koplopers in het vizier houden.
Voor Excelsior'31 scoorden John Lubbers (3), Robert Kwintenberg (2), Jos Kreijkes en Arnoud Baan.
Op donderdag 29 november a.s. speelt Excelsior'31 de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen het hooggeklasseerde Marktzicht uit Nunspeet. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Reggehal, en begint om 20.00 uur.
Kalender icoon donderdag 15 november 2007 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers