Homepage mini's

Homepage mini's

Welkom op de homepagina van de minicompetitie van Excelsior ’31.

Op deze website kan je informatie vinden over de mini competitie hoe deze eruit ziet. Verder kan je de speeldata’s, trainingstijden, spelregels, informatie en omgangsregels vinden. 

Meld je je kind aan voor het nieuwe seizoen. Kinderen die aangemeld zijn voor 5 juli 2024  worden sowieso ingedeeld voor een team. Kinderen die daarna worden aangemeld worden ip in week 35/36 toegevoegd aan een team.  

Aanmeldingen voor het seizoen 24/25 die aangemeld zijn voor 5 januari worden ingedeeld, daarna word er maandelijks gekeken of we een nieuw team kunnen maken of dat uw kind bij een bestaand team wordt toegevoegd.

Het doel van de minicompetitie is om gezamenlijk een leuke en gezellig voetbal ervaring te hebben. Hierin staat het samenspel natuurlijk voorop. 

Wat heb je nodig om te voetballen:

  • Voetbalkleding voor de training
  • Voetbalschoenen 
  • Scheenbeschermers
  • Drinkbeker 

Vanuit excelsior krijgen jullie een wedstrijd tenue. Deze wordt begin van het seizoen uitgereikt en eind van het seizoen verzameld. 

Werkgroep minicompetitie:
De werkgroep minicompetitie bestaat op dit moment uit 3 leden. 
Niek van Pijkeren  niekvanpijkeren@excelsior31.nl 
Anniek ten Bolscher  anniektenbolscher@excelsior31.nl
Didrich Jansen Didrichjansen@excelsior31.nl

Of mail naar de algemene mail van de "Mini Afdeling" miniafdeling@excelsior31.nl
Zijn er vragen mail ons gerust! Wij proberen uw mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

Communicatie:
Als ouder wordt u toegevoegd in de whatsappgroep. Het is van belang dat u hier aan deelneemt dit is de groepsapp van het voetbalteam waar u kind in speelt. In deze groepsapp vragen wij of er iemand is die de  ‘leider’ wil zijn van dit elftal. Deze leider heeft als rol om deel te nemen in de leiders whatsappgroep. In deze groep wordt het wedstrijdschema’s gedeeld. Maar hier wordt ook doorgegeven of trainingen en wedstrijden doorgaan. En alle andere belangrijke informatie. 

Het is van belang dat we in deze app respectvol met elkaar omgaat. Begrijpt u iets niet of bent u het ergens niet mee eens neem dat contact op met iemand van de werkgroep in plaats van te reageren in de app groep.

Indeling teams
Binnen de minicompetitie worden de teams ingedeeld op leeftijd. Dit gaat over het jaartal waar uw kind in is geboren. Het kan daarom zo maar zijn dat het klasgenootje in een andere ‘competitie’ speelt dan uw kind.  Gezien de grote van de minicompetities kunnen wij niet doen aan voorkeuren. Dit omdat het dan niet meer mogelijk is om de teams rond te krijgen. 

De minicompetitie is ingedeeld in 
NK 2018/2019
EK 2 2017
EK 1 2016
WK 2015 

De team indeling wordt bekend gemaakt via de app. 

Trainingstijden
Op woensdagmiddag wordt de training gegeven op het hoofdveld van excelsior. Dit is het veld bij de tribune.  De training wordt verzorgd door Tjerja Knaken en zijn hulp trainers.
 
Je komt trainen in je eigen voetbalkleding en vergeet vooral je bidon niet. 
Trainingsschema: 
2018 16-17 uur
2017 16 -17 uur
2016 17- 18 uur 
2015 17- 18 uur 

Informatie speelrondes
Hieronder zie u de speelrondes van het huidige seizoen. Op 15 juni (zaterdag ochtend) vind de laatste speelronde plaats. 
 

Speelrondes

 

Ronde 1

9 februari

Voorjaarsvakantie

16 februari

Voorjaarsvakantie

23 februari

Ronde 2

1 maart

Ronde 3

8 maart

Ronde 4

15 maart

Ronde 5

22 maart

Goede vrijdag

29 maart

Ronde 6

5 april

Ronde 7

12 april

Ronde 8

19 april

Mei vakantie

26 april

Mei vakantie

3 mei

Hemelvaartsweekend

10 mei

Ronde 9

17 mei

Ronde 10

24 mei

Ronde 11

31 mei

Ronde 12

7 juni

Ronde 13

15 juni

 

Aanmelden:
Lijkt het uw kind leuk om op voetbal te gaan, dan mag hij altijd een paar keer mee trainen om te kijken of hij het echt leuk vind.  U kunt via de mail miniafdeling@excelsior31.nl laten weten dat u kunt een paar keer mee wilt trainen. Dit is natuurlijk kosteloos.  Als u kind de voetbal leuk vind kunt u uw kind aanmelden via de onderstaande link.

https://www.excelsior31.nl/vereniging/hoe-word-ik-lid-van-excelsior31
 

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers