Futsalkraker: koplopers hoofdklasse G Excelsior'31 en ZVV'91 in rechtstreeks duel om bovenste plek

Futsalkraker: koplopers hoofdklasse G Excelsior'31 en ZVV'91 in rechtstreeks duel om bovenste plek

Op donderdag 10 januari a.s. om 20.00 uur staat in de Reggehal in Rijssen een heuse zaalvoetbalkraker op het programma. Excelsior'31, dat op doelsaldo koploper is in de hoofdklasse G, ontvangt medekoploper ZVV '91 uit Lelystad. Deze wedstrijd zal moeten uitwijzen welk team het beste uit de winterstop is gekomen.
ZVV '91 verloor de laatste wedstrijd voor de winterstop met 5-3 bij HSC '21, terwijl Excelsior'13 een zwaarbevochten 5-4 overwinning boekte op ABC Hekwerk. Eerder deze competitie verloor Excelsior'31 de uitwedstrijd bij ZVV '91 met 6-5.
Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden, ook al omdat de nummers drie en vier in deze competitie - Sparta Nijkerk en SVVN - binnen 3 punten van beide koplopers staan. Geen van beide teams kan zich dus een nederlaag permitteren.
De aanvoerder van het Rijssense team, Alidus ter Harmsel, verwacht een open wedstrijd: "Onze laatste tegenstander, ABC Hekwerk, groef zich in. Ik verwacht dat de wedstrijd tegen ZVV ’91 een mooie pot voetbal oplevert, want in tegenstelling tot onze laatste tegenstander is ZVV '91 een aanvallende ploeg, die graag wil voetballen.”
Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter W. Langendonk uit Apeldoorn.
Kalender icoon woensdag 9 januari 2008 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers