Dennis Sepp hangt zijn kicksen aan de wilgen

Dennis Sepp hangt zijn kicksen aan de wilgen

Klik hier voor een impressie van Dennis Sepp, in Excelsior'31 tenue



Aan het eind van het lopend seizoen neemt Excelsior’31 afscheid van een aantal spelers, waaronder Dennis Sepp. De 34-jarige aanvaller zet een punt achter zijn voetballoopbaan en maakt een bewuste keuze voor zijn maatschappelijke carrière. Bovendien is er binnenkort een ‘jonge Sepp’ op komst.

Geen half werk
Dennis Sepp: ‘Ik heb altijd gezegd dat privé, werk en mijn grootste hobby voetbal in balans moeten zijn. De verwachting is dat dit voor het komend seizoen niet meer het geval is. Als alles goed gaat word ik eind maart vader. Met deze kleine op komst wil ik straks logischerwijs meer thuis zijn. Bovendien verander ik binnenkort van werkgever. Na acht jaar met veel plezier bij Brein te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden bij Yacht, een onderdeel van Randstad, waar ik als account manager aan de slag ga.'

'Deze veranderingen zouden betekenen dat ik het komend seizoen niet altijd en regelmatig kan trainen. Dat heb ik wel nodig om zaterdags op dit niveau te kunnen presteren en eis ik ook van mijzelf. Ik ben iemand die het moet hebben van zijn acties, daarvoor moet ik topfit en afgetraind zijn. Door mijn besluit tijdig kenbaar te maken bij de club heeft deze nu voldoende tijd om naar een vervanger te zoeken...'

Maandag werd bovendien duidelijk dat Niels Oude Kamphuis, na amper een hele wedstrijd te hebben gespeeld voor de rood/witte brigade, met onmiddellijke ingang stopt bij Excelsior’31. Naar eigen zeggen beleeft de oud-prof te weinig plezier, bij de Rijssense hoofdklasser.

Ook Maarten Dangremond zien de supporters komend seizoen niet terug, hij heeft besloten (voorlopig een jaar) te stoppen.
Kalender icoon woensdag 20 februari 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers