Het 12e in de zaal verslaat het 13e en bouwt kampioensfeestje ...

Het 12e in de zaal verslaat het 13e en bouwt kampioensfeestje ...

De zaalvoetballers van het 12e van Excelsior’31 hebben een fantastisch kampioensfeestje georganiseerd.

... en het was nog lang gezellig

In de Reggehal moest dit team eerst nog de derby afwerken tegen het 13e, maar in deze wedstrijd liet het team zien dat het de terechte kampioen is geworden in de 5e klasse. Want ondanks fervente tegenstand van het 13e, dat zelfs een 3-1 voorsprong nam, wist het 12e deze wedstrijd toch met 4-3 te winnen. Scheidsrechter Söner die deze wedstrijd probleemloos tot een goed einde leidde, verbaasde zich in de rust van dit duel zelfs over het spelpeil: "Je zou niet zeggen dat dit een wedstrijd is in de vijfde klasse, want het niveau is heel hoog."

  Pieter Draaijer op weg naar een overtreding

 ... en Pieter lijkt nét te laat...En vliegen kon ie niet..

Dit kampioensteam bestaat uit de volgende spelers: Peter van Beek, Paul Derksen, Harmen van de Maat, Gerwin Vossebelt, Jandirk Vossebelt (alias “Letteboer”), Rutger Ligtenberg, en Daan Kreijkes, die tevens de vaste grensrechter is bij het 1e futsalteam.

Het kampioensteam

Na afloop van de wedstrijd kreeg het team uit handen van Jan van de Kamp een krat bier namens Excelsior'31, en alle aanwezigen in de kantine werden door het 12e verrast met 2 vaten bier. Omdat er ook muziek was, en véél drank, was het nog lang gezellig in de kantine van de Reggehal....

Kalender icoon vrijdag 14 maart 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers