Witkop zeearend Valkerij Rijssen verricht starthandeling duel voor het goede doel

Witkop zeearend Valkerij Rijssen verricht starthandeling duel voor het goede doel

Klik hier voor het volledige bericht ! Klik hier voor een demonstratie van Valkerij Rijssen, jl. woensdag in het Rijssense Volkspark..



RIJSSEN – Naar vandaag bekend geworden is zal één van de meest spectaculaire roofvogels van Valkerij Rijssen de officiële starthandeling verrichten van ‘het duel voor de 4 goede doelen’, tussen Excelsior’31 A1 en het World Master Team, dat volledig bestaat uit oud-internationals.

Bovendien zal de razendpopulaire volkszanger Jannes één helft lang het doel verdedigen, van het World Master Team. Ook heeft Jannes toegezegd in de rust van het duel handtekeningen uit te delen, aan de fans. Daarnaast heeft het populaire DJ duo Wipneus en Pim toegezegd, eveneens geheel belangeloos, vanaf 18.30 uur, de muzikale aankleding van het spektakel te verzorgen, met hun verrassende- en muzikale act. Ook zullen zij, tegen 19.00 uur, de presentatie van de diverse jeugdteams verzorgen, van D1 tot en met B1.

Deze wedstrijd is mogelijk gemaakt door een drietal sponsoren: B&P Dakdekkersbedrijf B.V., Steenhandel Twente B.V. en Dakbedekking Bedrijf Rijssen B.V.



De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, tarieven zijn:
* Jeugd t/m 16 jaar – 2 euro
* Iedereen boven de 16 jaar – 4 euro
* Tribunekaarten (incl. entree) – 6 euro

Voorverkoopadressen zijn:
* Richard Timmerman, Kievit 33
* Jan van Brussel, Roelf Bosmastraat 195
* Andries Siemerink, Weverstraat 12


Speciaal ter gelegenheid van het SEJP Jeugdvoetbalschool evenement tegen het World Master Team, van oud-internationals, t.b.v. de vier goede doelen, heeft Excelsior'31 een rekening bij de ABN geopend, waar u nu reeds uw giften op kunt storten. Dit is ABN 59.40.41.252, ten name van Excelsior'31, Rijssen, onder vermelding van '4 goede doelen' !!

De opbrengst komt volledig ten goede aan Villa Pardoes, KiKa, Spieren voor Spieren en Gehandicaptensport Nederland. Dinsdagavond 2 september wordt er - direct na afloop van het duel tegen de oud-internationals - aan de afgevaardigden van genoemde instanties een cheque overhandigd, met de totale opbrengst van deze ludieke en unieke actie! 

Kalender icoon vrijdag 15 augustus 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers