Excelsior’31 2 bekert zaterdag tegen SVVN 1

Excelsior’31 2 bekert zaterdag tegen SVVN 1

RIJSSEN – Na een wat mindere serie, van de laatste weken, pakten de reserves van Excelsior’31 jl. zaterdag de draad weer prima op, met een klinkende 8-2 overwinning, op DETO 2.

Mogelijk waren de verwachtingen (met name van de zgn. ‘buitenwacht’), op basis van de spectaculaire resultaten van het 2e in de voorbereiding, wat al te hoog gespannen. Wie zal het zeggen?

Desalniettemin neemt het team van trainer/coach Cor Kiezebrink het a.s. zaterdag 18 oktober op tegen SVVN 1, dat getraind wordt door Marcel Borkent, afgelopen seizoen nog werkzaam bij Excelsior’31, als assistent-trainer, bij de 1e selectie.

Daarnaast herbergt ‘de Volharding’, zoals SVVN in Nijverdal bekend staat, spelers als Erwin Leurink, (keeper) Alex Calkhoven en Gerwin Schalk. Allemaal hebben zij een Excelsior’31 verleden. Dat geeft dan ook een bijzonder tintje, aan dit duel.

In de loop van woensdag a.s. kunt u een uitgebreid interview met Cor Kiezebrink verwachten, over dit bijzondere duel. Ook SVVN coach Marcel Borkent zullen we ‘proberen’ aan de ‘veren’ te krijgen, voor een korte reactie…

Zaterdag 18 oktober, 14.30 uur: SVVN 1 – Excelsior’31 2 (districtsbeker)

Excelsior’31 1 speelt a.s. donderdagavond reeds een thuisduel, eveneens om de districtsbeker,  tegen Oranje Nassau, uit Almelo. Aanvang 20.00 uur.
Kalender icoon zondag 12 oktober 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers