Voorbeschouwing Be Quick door Dennis Demmers

Voorbeschouwing Be Quick door Dennis Demmers

Nog 3 finales !!! 

Met nog 3 wedstrijden te spelen is het ongemeend spannend in de hoofdklasse C.

Zowel bovenin als onderin is nog niets beslist en omdat het allemaal zo kort bij elkaar staat zullen de beslissingen ook pas vallen in de laatste 2 speelronden.Voor ons wacht aanstaande zaterdag de eerste van nog 3 hete finales.We moeten op het kunstgras van Be Quick’28 proberen de punten mee te nemen uit Zwolle, en dat zal niet makkelijk zijn.

Wie zich de wedstrijd in Rijssen nog voor de geest kan halen weet dat het voor de rust een tactisch schaakspel was. Na rust kwam er meer vuur in omdat Be Quick’28 na de aftrap al vrij snel scoorde. Wij kwamen nog op 1-1 en ik denk dat deze uitslag toen ook een terechte was.

Er staan nu grote belangen op het spel voor beide ploegen waardoor het allemaal wel eens anders kan gaan! Voor ons is het nog steeds handhaving. Met een 3 punter aanstaande zaterdag zullen we een hele grote stap zetten. Be Quick’28 heeft afgelopen dinsdag in de kwartfinale van de beker verloren van Go Ahead Kampen waardoor Be Quick’28 zich via die weg niet geplaatst heeft voor de KNVB Beker voor betaalde clubs. Nu moeten ze dat proberen te realiseren middels de stand op de ranglijst van de hoofdklasse C. Om niet achterop te raken hebben zij 3 punten nodig maar daarnaast kunnen zij zich ook definitief (voor zover dat nog niet zo is) veilig spelen.

Be Quick’28 beschikt over een ervaren, snelle, technische ploeg die het op eigen kunstgras (gek genoeg) minder goed doet dan in de uitwedstrijden. Ze hebben echter veel wedstrijden op routine en kwaliteit gewonnen. Het blijft ten alle tijde een ploeg om rekening mee te houden, maar goed dat is eigenlijk bij elke ploeg uit de Hoofdklasse C zo want iedereen kan van iedereen winnen.Wij hebben een nagenoeg fitte selectie (alleen 1 schorsing) en kunnen dus op volle oorlog sterkte naar Zwolle.  De kwaliteiten van de spelers in de groep (functionerend als team) gecombineerd met een tomeloze inzet en strijdlust moeten ons in ieder geval een punt en wellicht 3 punten kunnen opleveren.

Kalender icoon donderdag 23 april 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers