Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen opnieuw in de Reggehal

Donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de competitiewedstrijd tegen F.C. Eibergen met 4-1 gewonnen. Onder de bezielende leiding van invalcoach Andre Keizer stond het bij de rust al  2-1. Na de rust werd de score goed uitgebouwd. Door deze overwinning heeft Excelsior nu 6 punten uit de eerste drie wedstrijden behaald.

Door het ontbreken van John Lubbers en Jos Kreijkes was Excelsior afhankelijk van spelers van het tweede en derde team. Omdat het tweede en het derde team direct na de wedstrijd van het eerste team tegen elkaar moesten spelen in competitieverband stond de technische leiding van Excelsior voor een lastige keuze. Uiteindelijk bleek ook deze ‘stille oorlog’ een storm in een glas water. Er werd voor gekozen om Sander Kwintenberg uit het tweede en Tom Kamphuis uit het derde team eerst de wedstrijd met het eerste team te laten spelen. Juist deze spelers zouden een cruciale rol spelen in de wedstrijd.

Het was Sander Kwintenberg die op zeer overtuigende wijze de 1-0 op het bord bracht. De 2-1 kwam van de voet van Tom Kamphuis, die uitstekend debuteerde. In de rust zette invalcoach Andre Keizer de poppetjes nog eens op de goede plek. Coach Murat Yerlikaya was door drukke werkzaamheden afwezig, maar had zijn ploeg de instructies op de training al meegegeven.  Na de rust was het Agassi Daneljan die de beslissing forceerde na een prachtige assist van Tom Kamphuis. Uiteindelijk scoorde ook routinier Alidus ter Harmsel nog eens en stond de 4-1 eindstand op het bord.

Later op de avond heeft het derde team met 2-1 gewonnen van het tweede team door doelpunten van Maarten Postma en Wim Beumer.

Komende vrijdag speelt Excelsior uit bij de Tegenpartij. Over de eerstvolgende thuiswedstrijd wordt u op de hoogte gehouden.

4-1 Alidus ter Harmsel

Selectie Excelsior: Ruud Kreijkes (keeper), Alidus ter Harmsel,  Gerald Keizer, Sander Kwinteberg, Agassi Daneljan, Cor van Dijke, Tom Kamphuis

Coach: Andre Keizer