Nieuws van de bestuurstafel

Nieuws van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel:

Er zijn nog een aantal zaken die we als bestuur graag onder de aandacht willen brengen:

Belteam voor obligaties
A.s. dinsdagavond 2 november gaat het zogenaamde ‘Belteam obligaties’ van start. Excelsior’31 wil hiermee de financiering van de nieuwbouwplannen een nieuwe impuls geven. Leden hebben de mogelijkheid om, naar draagkracht, in te tekenen voor obligatiebewijzen van € 100,-- en € 1000,--

Iedereen kan zelf bepalen voor hoeveel men inschrijft. De obligatie draagt een rente van 2% en de looptijd is  maximaal  25 jaar. Ieder jaar zal minimaal 4 % uitgeloot worden voor aflossing.

Een aantal ras-Excelsioren is bereid gevonden om de verkoop van obligaties onder de leden van Excelsior’31 telefonisch te stimuleren.
Jannie Post, Hilda Calkhoven en Rianne van Zundert, zullen vanaf deze avond telefonisch contact gaan opnemen met alle leden die tot op heden nog niet hebben gereageerd op de brief met het verzoek om Excelsior’31 te helpen met de nieuwbouw in de vorm van een obligatie.

Deze avond wordt hierbij ook gebeld door Dennis Demmers, Dennis Roosink en Arjan Kok, die het belteam zullen assisteren.  Als extra stimulans stelt de Activiteiten Commissie aan iedere 50e deelnemer aan de obligatielening een gratis Excelsior’31 bal ter beschikking.

Schikkingsvoorstel
Met ingang van dit seizoen is het schikkingsvoorstel voor het gehele amateurvoetbal van kracht. Wanneer iemand een rode kaart ontvangt, houdt dit het volgende in:
- Van de rode kaart wordt melding gemaakt op het wedstrijdformulier
- De eerste wedstrijd is de speler automatisch geschorst (let op: hiervan ontvang je geen bericht)
- Een schikkingsvoorstel wordt door de tuchtcommissie alleen aan de speler gestuurd, niet aan de vereniging

- De leider van het team wordt geacht Sportlink in de gaten te houden, om te zien of er een uitspraak is
- Wanneer er een schikkingsvoorstel door de speler wordt ontvangen, of wanneer de leider deze in Sportlink ontdekt, heeft de speler 4 dagen de tijd – vanaf ingangsdatum - om hiertegen in verweer te gaan.

- Bij niet akkoord met schikkingsvoorstel gaat het hele rapportage-circus in werking, maar mocht dit het geval zijn, wacht dan niet tot het laatste moment. Graag contact opnemen met Jan van de Kamp, 06-46706688.

Een verzoek aan alle leiders is om te checken of je hiervoor in Sportlink gemachtigd bent. Zo niet, stuur dan een e-mail naar secretaris@excelsior31.nl  De hele procedure rondom het schikkingsvoorstel is bijgevoegd <>.

Kleedkamers
Omdat de kleedkamers regelmatig niet netjes worden achtergelaten, heeft het bestuur de volgende maatregelen genomen:
Er is voor gezorgd dat in alle kleedkamers een trekker staat. Een ieder wordt verzocht om de rommel niet richting het putje, maar in een hoek van de kleedkamer te vegen. De trainers wordt vriendelijk doch dringend verzocht bij training vóór en ná het omkleden de kleedkamer te inspecteren of deze schoon is.

Als de kleedkamer vooraf niet schoon is dient dit te worden gemeld bij Jan Busscher (jeugd). We hopen dat dit afdoende is. De hoofdleiders zijn (worden) op de hoogte gebracht en ook worden de senioren hierop aan gesproken!

‘Excelsior’31 Thuis’
Zoals u niet zal zijn ontgaan is het programmaboekje ‘Excelsior’31 Thuis’ vanaf dit seizoen in full color uitgevoerd. Omdat dit ook hogere kosten met zich meebrengt, is hiervoor het volgende afgesproken:

Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd, op 6 november tegen CSV Apeldoorn, wordt de verkoop van ‘Excelsior’31 Thuis’ gekoppeld aan de lotenverkoop. Bij aankoop van  een minimum van € 2,= aan loten ten behoeve van de jeugd is het programmaboekje gratis. Bij losse verkoop kost het programmaboekje  € 1,- 

De programmaboekjes zijn dus ook niet meer verkrijgbaar aan de kassa, maar alleen nog bij het verkooppunt van de Activiteiten Commissie.

Vragenlijst voor vrijwilligers
Via de bestuursleden zijn er door de Vrijwilligersbank voor alle leden vragenlijsten uitgezet, om ons vrijwilligersbestand up to date te krijgen, en om de wensen van onze vrijwilligers in beeld te krijgen. Daarnaast is het natuurlijk ook handig om met de gegevens nieuwe vrijwilligers te kunnen werven. Daarom vragen wij ieders medewerking om de vragenlijst in te vullen, en deze in te leveren bij de leider van je elftal of je commissie.
Uiteraard zijn deze ook digitaal beschikbaar. Mocht je er geen hebben ontvangen, dan kun je deze ook hier downloaden, en ingevuld per e-mail versturen naar Dick Eertink, d-e@solcon.nl

Ledenadministratie
Om het doorgeven van administratieve wijzigingen te vergemakkelijken, is een mutatieformulier bijgevoegd. Dus ben je recent verhuisd, heb je een nieuw mobiel telefoonnummer, of ben je geen spelend lid meer, etc. geef dat dan a.u.b. door aan de ledenadministratie.
Dat kan door het bijgevoegde formulier te downloaden, en dit uit te printen en op te sturen naar Jan van Brussel, Roelf Bosmastraat 195, 7462 RN Rijssen of jvanbrussel@hotmail.com

Daarnaast moge het ook duidelijk zijn dat het slechts 2 x per seizoen mogelijk is om je lidmaatschap te beëindigen. Vóór 1 juni opzeggen betekent dat je lidmaatschap per 1 juli beëindigd wordt, voor 1 december opzeggen betekent dat dit per 1 januari verwerkt wordt. We willen iedereen vragen om hier rekening mee te houden.

Website
Na enkele jaren tot volle tevredenheid de clubwebsite te hebben ondergebracht bij Webprodie, wordt deze binnenkort ontworpen en gehost door Bandwerk. Een dezer dagen gaat de PR-commissie om de tafel met Hans van der Stouw om te bekijken hoe de nieuwe site er uit moet komen te zien en waar de nieuwe site de meerwaarde biedt die Excelsior'31 vraagt. Kalender icoon zondag 31 oktober 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers