(samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 brengt FC Lisse eerste thuisnederlaag van seizoen toe (1-2)

Foto bij (samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 brengt FC Lisse eerste thuisnederlaag van seizoen toe (1-2)

(samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 brengt FC Lisse eerste thuisnederlaag van seizoen toe (1-2)

Bekijk hieronder de uitgebreide samenvatting op Excelsior'31 TV. De beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews door Henk Damkat.



Knappe zege Excelsior'31 bij Lisse

Bron: klik hier
Foto's copyright www.excelsior31.nl
LISSE - Excelsior’31 heeft bij de nummer drie van de topklasse, FC Lisse, een bijzonder knappe zege geboekt. De ploeg van trainer Hans van Dijkhuizen zegevierde met 2-1.

Licht tegen de verhouding in namen de bezoekers binnen no-time een 2-0 voorsprong. Na een kleine twintig minuten spelen nam Cenk Uguz de bal ineens op de schoen en zette zijn ploeg daarmee aan de leiding en niet veel later werd die voorsprong verdubbeld. Marco Aydin kon bij de tweede paal een voorzet van Denis Mahmudov binnenlopen: 0-2.

Pas na de pauze kon de thuisploeg wat terugdoen. Na een uur spelen zorgde Tom Zoontjes voor de aansluitingstreffer. De druk van Lisse nam daarna toe en Excelsior'31 had moeite de gasten van zich af te houden.

In de spectaculaire slotfase, waarin Jan Borghuis het duel voor Excelsior'31 in het slot had kunnen gooien en Hagary namens Lisse de kruising trof, werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de Rijssenaren drie belangrijke punten konden bijschrijven.

FC Lisse – Excelsior’31 1-2 (0-2)
Scoreverloop:
17. Uguz 0-1,
21. Aydin 0-2,
59. Zoontjes 1-2

Opstelling Excelsior’31:
Kok, David, Lubbers, Bartelds, Vosskuhler, Rosink (90+3. Siemelink), Uguz, Davina, Mahmudov, Aydin (73. Borghuis), Wilens (46. Ten Hove)


 

Kalender icoon zondag 17 februari 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers