Excelsior'31 3 kan koploper ASVD 2 niet serieus pijn doen (1-2)

Foto bij  Excelsior'31 3 kan koploper ASVD 2 niet serieus pijn doen (1-2)

Excelsior'31 3 - ASVD 2 1-2 (0-1)

Opstelling Excelsior’31 3:
Ruud Hofhuis (k), Marc Seppenwoolde, Danny Spin (Jeroen Dangremond), Niek Bakker, Simon Baysoy, Simon Kool, Gerwin Immink, Anton Acis, Laurens Harbers, Robert Harbers (Mathijs Zandvoort) en Stephen Jansen

Verslag door Danny Spin
Zaterdag stond voor Excelsior’31 3 de wedstrijd op de agenda tegen de koploper uit Dronten, ASVD. We hadden nog wat goed te maken aangezien we de uitwedstrijd kansloos hadden verloren. We waren dan ook getergd om een goed resultaat neer te zetten. We konden de punten ook goed gebruiken.

Met het voetbal van de laatste weken moest dan eigenlijk wel goed komen. Zo ook de eerste helft. We konden goed meekomen met Dronten maar het resulteerde niet echt in kansen.

Tot aan de 25e minuut, Gerwin kreeg de bal randje 16 na een afgeslagen voorzet, legde hem goed maar schoot rakelings naast. Aan de andere kant werden hun ook een paar keer gevaarlijk door een paar snelle counters, na balverlies bij ons.

In de 39e minuut was het dan toch raak voor Dronten, na een goede actie van de rechtsbuiten gaf deze een strakke voorzet die in eigen doel werd getikt, ruststand 0-1.

Kort na de rust was het opnieuw raak voor de Drontenaren, na niet goed ingrijpen van ons op de 16, kon hun nummer 7 schieten die via de handen van Ruud de goal in rolde, 0-2.

Twee minuten later kregen wij een vrij bal op hun helft die heerlijk werd ingekopt door Robert, 1-2. Na die goal hadden we een overwicht, daaruit kwamen nog een aantal kansjes. Maar ja, als je de kansen niet benut.

We kwamen nog een keer goed weg uit een counter van Dronten maar die bal ketste onderkant lat het veld weer in. Daarna gingen wij 1 op 1 spelen om nog wat extra druk uit te oefenen op hun verdediging, maar het mocht niet meer baten, helaas. Weer een wedstrijd verloren waar meer in had gezeten.

Volgende week uit bij SVVN 2. Laten zien dat we niet onderin thuis horen.