Excelsior'31 speelt dinsdag 24 september tegen BVO Willem II (2e ronde KNVB beker)

Foto bij Excelsior'31 speelt dinsdag 24 september tegen BVO Willem II (2e ronde KNVB beker)

Excelsior'31 speelt dinsdag 24 september tegen BVO Willem II (2e ronde KNVB beker)


Update, vrijdag 12 juli
Het KNVB bekerduel van Excelsior'31 tegen BVO Willem II is vastgesteld op dinsdag 24 september, aanvang 20.00 uur. 

Loting KNVB beker bekend
Excelsior'31 speelt in de tweede ronde van de KNVB Beker thuis tegen Willem II, de wedstrijd wordt 24, 25 of 26 september gespeeld!

De Rijssenaren zijn vrijgeloot voor de 1e KNVB bekerronde, vanwege het winnen van de 3e periode (afgelopen seizoen).

Willem II tegen Excelsior'31 in beker
Bron: klik hier
ZEIST - Willem II neemt het in de tweede ronde van het toernooi van de KNVB-beker op tegen de amateurs van Excelsior'31. Het betreft een uitduel voor de Tilburgers Dat wees de loting donderdagmiddag uit. De wedstrijden in de tweede ronde vinden plaats op 24, 25 en 26 september.

In de eerste ronde spelen alleen amateurclubs. Willem II was de afgelopen jaren niet bepaald gelukkig in het bekertoernooi. De laatste zes jaar wonnen de Tricolores maar een wedstrijd (tegen Quick Boys). Vorig seizoen was FC Dordrecht in Tilburg te sterk voor Willem II, dat een jaar daarvoor blamerend verloor bij de amateurs van Harkemase Boys.

Eerstedivisionist Achilles'29 neemt als amateurclub deel aan de KNVB-beker. De eerstedivisionisten Jong Ajax, Jong FC Twente en Jong PSV doen, eveneens vanwege KNVB-bepalingen, niet mee aan het bekertoernooi. De amateurclubs ASWH, Smitshoek, Wilhelmina'08 en HBS werden vrijgeloot voor de eerste ronde. In totaal doen 82 teams mee aan het KNVB-bekertoernooi.

Kalender icoon zaterdag 13 juli 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers