Bestuur c.v. Topklasse weer compleet

Foto bij Bestuur c.v. Topklasse weer compleet

Bestuur c.v. Topklasse weer compleet

Marc Schoonebeek is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de c.v.Topklasse. De voorzitter van s.v. Spakenburg volgt daarmee Harrie Derks op, de voorzitter van Achilles ’29. Roel Bonants (JVC Cuijk) en Ad Westerhof (AFC) versterken daarnaast de c.v.Topklasse.

Na de promotie van Achilles ’29 naar de Jupiler League heeft Harrie Derks zijn taken als voorzitter van de c.v. Topklasse neergelegd. Nadat Marc Schoonebeek sinds die tijd al als interim-voorzitter optrad namens de belangenvereniging van de Topklasse, is hij tijdens de laatste vergadering officieel verkozen tot de nieuwe voorzitter.

Erkentelijk
Harrie Derks begon in 2005 als voorzitter van het toenmalige Centraal Overlegorgaan Hoofdklasse en fungeerde vanaf 2011 als voorzitter van de c.v. Topklasse. De c.v. Topklasse is Harrie Derks erkentelijk voor zijn inspanningen, tijd en energie die hij in het voorzitterschap gestoken heeft, om de Topklasse tot een succes te maken. De positie van Marc Schoonebeek als vice-voorzitter wordt overgenomen door Willy Sticker, voorzitter van HSC’21. Roel Bonants van JVC Cuijk en Ad Westerhof, verbonden aan AFC, zijn toegetreden tot het bestuur van de belangenvereniging. Marjo Hartog heeft als secretaris afscheid genomen van de c.v Topklasse om zodoende zich volledig te kunnen focussen op haar rol bij s.v. Spakenburg

Het merk ‘Topklasse’ versterken en profileren
Nadrukkelijk kwam uit de ledenvergadering de wens naar voren om ons merk de Topklassen te versterken en meer te profileren. Om dit, gaande het seizoen, te kunnen bereiken zal het bestuur samen met enkele leden hiervoor stappen ondernemen.



Het bestuur van c.v.Topklasse bestaat nu uit de volgende leden:
Voorzitter Marc Schoonebeek, s.v. Spakenburg
Vicevoorzitter Willy Sticker, HSC’21
Secretaris Roel Bonants, JVC Cuijk
Penningmeester Lamber Voortman, Excelsior’31
Bestuurslid Peter van Diermen, IJsselmeervogels

Kalender icoon woensdag 9 oktober 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers