Bij Excelsior’31 moet de knop om na de degradatie

Foto bij Bij Excelsior’31 moet de knop om na de degradatie

Bij Excelsior’31 moet de knop om na de degradatie

Bron: klik hier 
RIJSSEN – Het was een enorme domper dat Excelsior’31 afgelopen seizoen na een verblijf van tien jaar uit de zaterdagtopklasse degradeerde. Dat zeggen middenvelder Amanuel Isa en doelman Arjan Kok zaterdag in een uitgebreid verhaal op de sportpagina’s van De Twentsche Courant Tubantia.

Excelsior’31 richt zich inmiddels met de nieuwe trainer Roeland ten Berge op de hoofdklasse. ,,Er komen mooie wedstrijden aan’’, verwacht de 30-jarige Isa. ,,Er zijn zeker wel zes ploegen die bovenin de hoofdklasse kunnen meedraaien. We hoeven niet meteen te promoveren, een periodetitel is al meegenomen.’’ De Rijssenaar zal zelf voorlopig niet meespelen, hij kampt met een enkelblessure. Dat is zeker balen, want Isa miste vorig seizoen ook al de tweede competitiehelft nadat hij aan zijn meniscus was geopereerd.

Kok hoopt dat Excelsior tot aan de winterstop bovenin de hoofdklasse kan meedoen. ,,Daarna moeten we pieken en de eerste of tweede plaats pakken’’, meent de 32-jarige keeper, die tevens aanvoerder is.

De competitie in de hoofdklasse begint zaterdagmiddag voor Excelsior’31 bij het Friese Harkemase Boys.

Kalender icoon vrijdag 5 september 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers