Beloften <23 geven 3-0 voorsprong weg tegen GAE A1 (samenvatting geplaatst)

Foto bij Beloften <23 geven 3-0 voorsprong weg tegen GAE A1 (samenvatting geplaatst)

De Excelsior'31 beloften onder de 23 jaar speelden dinsdagavond het eerste duel in het Lease Unlimited Nederlaagtoernooi tegen Go Ahead Eagles A1.

Bekijk hieronder een samenvatting van het duel op Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, presenatie en interviews (met Stephen Jansen, Bram Freie en Tom Lankamp) door José Nijhof.

De beloften van Excelsior'31 begonnen goed aan het duel en kwamen al snel op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Indy ten Dam en Ties ten Barge. Vlak voor rust maakte Mohammed Caprume de 3-0. Na rust gaf Excelsior'31 de voorprong volledig uit handen. Na de 3-1 van Sefa Yildrim was het Givan Werkhoven die met 3 treffers (waarvan 2 in blessuretijd) de eindstand bepaalde op 3-4.

Excelsior'31 beloften <23 - Go Ahead Eagles A1 3-4 (3-0)
5. 1-0  Indy ten Dam
13. 2-0  Ties ten Barge
45. 3-0  Mohammed Caprume
63. 3-1  Sefa Yirdrim
72. 3-2, 90. 3-3, 90+2. 3-4  Givan Werkhoven

Opstelling Excelsior31 beloften <23: Patrick Loohuis (46. Rene Kamphuis), Kevin Jansen (46. Gert-Jan Schultink), Roberto Cioineaga, Jurriaan Seppenwoolde, Simon Baysoy, Indy ten Dam (46. Naut Dirksen), Coen Vloedgraven, Michel Gerritsen Mulkes (63. Danny Schoenmaker), Stephen Jansen, Ties ten Barge, Mohammed Caprume (63. Mats Knol)