Reserves Excelsior'31-zaal revancheren zich tegen Drienerlo

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal revancheren zich tegen Drienerlo

Reserves Excelsior'31-zaal revancheren zich tegen Drienerlo

Samenvatting Excelsior'31 2 - Drienerlo 1, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31 de derby tegen Drienerlo met 5-3 gewonnen. Na de nederlaag van afgelopen maandag tegen FV/United uit Enschede vindt Excelsior’31 door de overwinning weer de aansluiting met de middenmoot.

Voor deze wedstrijd waren Ruud Kreijkes en Tom Lankamp uit het derde team toegevoegd aan de selectie, wegens het ontbreken van o.a. John Lubbers. Tom Lankamp speelde zelfs twee wedstrijden, omdat hij het uur voorafgaand aan deze wedstrijd ook al met het derde team meespeelde tegen het tweede team van Drienerlo. Deze wedstrijd werd in de slotseconde beslist door Rijssenaar Michel Schellevis in het hol van de leeuw, dus Excelsior’31 2 was er op gebrand om de punten in Rijssen te houden. Arjan Kistemaker was verhinderd voor deze wedstrijd, waardoor Erik Baan assisteerde vanaf de bank.

De thuisploeg kwam goed uit de startblokken door doelpunten van Gerald Keizer en Daan Kreijkes op aangeven van zijn broer Ruud Kreijkes. Na een gele kaart van Bart Pongers scoorde Drienerlo uit de overtalsituatie de aansluitingstreffer, zodat de ruststand 2-1 was. Na de rust liep Excelsior’31 verder weg door opnieuw een mooie combinatie tussen de gebroeders Kreijkes. Na de 3-2 van de studenten was het youngster Sander Wessels die twee messcherpe counters uitvoerde en de wedstrijd besliste. De 5-3 van Drienerlo kwam te laat en zo kon Excelsior’31 een mooie overwinning bijschrijven met een jonge ploeg.

Volgende week speelt Excelsior'31 2 uit bij Morado CF in Nijmegen en de maandag erop uit bij Jong Eagles/Markt 19 in Oldenzaal.

Doelpunten Excelsior'31 2:
Sander Wessels (2), Daan Kreijkes, Ruud Kreijkes en Gerald Keizer

Wedstrijdselectie: Excelsior’31 2:
Willard Baan (keeper), Sander Kwintenberg, Gerald Keizer, Bart Pongers, Sander Wessels, Daan Kreijkes, Tom Lankamp en Ruud Kreijkes
Speler/coach: Gerald Keizer
Assistent: Erik Baan

Kalender icoon vrijdag 20 januari 2017 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers