Excelsior'31 speelt doelpuntloos gelijk tegen AZSV (samenvatting geplaatst)

Foto bij Excelsior'31 speelt doelpuntloos gelijk tegen AZSV (samenvatting geplaatst)

Excelsior'31 speelt doelpuntloos gelijk tegen AZSV (samenvatting geplaatst)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV. Gemaakt door Bert Jansen (interviews), Jarnik Busscher (presentatie) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)



* Reactie Melvin Velthuis 



* Reactie Peter Wesselink 



AZSV - Excelsior'31 0-0 (0-0)

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Lars Kamperman Leferink, Melvin Velthuis, Patrick Jurgens, Dylan Vosskühler, Amanuel Isa (80. Brian Hogeweide), Boy Boeloerditi, Niek Davina, Hielke Penterman, Cem Köse, Patrick Gerritsen

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis 

Excelsior'31 ging zaterdagmiddag op bezoek bij AZSV in Aalten. Een duel tussen twee teams die in principe, als het beide nog een aantal wedstrijden wint, in de grote middenmoot van de Hoofdklasse B zullen eindigen.

Excelsior'31 zette de goede lijn van het thuisduel tegen SDC Putten door in de beginfase. Dat resulteerde gelijk in een grote kans. Niek Davina bracht de bal voor en Patrick Gerritsen was dichtbij de openingstreffer.

AZSV kwam vervolgens beter in de wedstrijd en kreeg twee grote kansen via 'topscorer' Rik van der Eerden, maar Excelsior'31-doelman Melvin Koetsier bracht tweemaal redding. Ook AZSV-aanvaller Robbin Thuss werd gevaarlijk, maar vond ook Koetsier op zijn weg.

Vlak voor rust leverde Lars Kamperman Leferink een goede voorzet af, deze kon net niet binnen getikt worden door de Excelsior'31-aanvallers.

Na rust bracht AZSV-doelman Matthijs Ebbers redding op een goed schot van Boy Boeloerditi. Hielke Penterman had daarna de bezoekers op voorsprong moeten zetten, hij kopte de bal over het doel.

AZSV bleef ook aanvallen en kon na een mooie aanval via Niek te Veluwe en oud-Excelsior'31 speler Coplan Soumaoro scoren, maar deed dat niet. Na miscommunicatie tussen Lars Kamperman Leferink en Melvin Velthuis gaf Van der Eerden de bal af aan Thuss, die de bal naast schoot. De grootste kans voor de thuisploeg in de tweede helft. 

Boy Boeloerditi en Brian Hogeweide konden er voor zorgen dat de punten mee naar Rijssen gingen, maar Matthijs Ebbers wist net als zijn collega aan de overkant vanmiddag de nul te houden. Een leuke open wedstrijd eindigt dus in een gelijkspel, met het publiek als grote winnaar. 

Gezien het spel van Excelsior'31 deze middag kan trainer Peter Wesselink met een goed gevoel vooruitkijken naar de komende twee thuiswedstrijden. Allereerst speelt het 8 april tegen NSC Nijkerk en 15 april komt CSV Apeldoorn naar De Koerbelt. Beide duels beginnen om 14.30 uur.

 

Kalender icoon zondag 2 april 2017 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers