Deelnemers D.A.C. ‘Ons Erf’ wassen kleding voetballers Excelsior'31

Deelnemers D.A.C. ‘Ons Erf’ wassen kleding voetballers Excelsior'31

Bron: klik hierRIJSSEN - Zes deelnemers van D.A.C. ‘Ons Erf’, met een verstandelijke beperking, wassen sinds kort de trainings- en wedstrijdkleding van enkele selectieteams van Excelsior'31.

Ze doen dat drie dagen per week, in een door de voetbalclub met professionele apparatuur ingerichte wasserij op sportpark De Koerbelt.

Het project is opgezet samen met het Rijssense dagactiviteitencentrum Ons Erf, onderdeel van stichting De Twentse Zorgcentra. Medewerkers van Ons Erf begeleiden de gehandicapten bij hun werkzaamheden op De Koerbelt.

Het dagactiviteitencentrum Ons Erf produceerde al de programmaboekjes van Excelsior'31. De nieuwe samenwerking wordt zaterdagmiddag bekrachtigd met het ondertekenen van een contract. Dat gebeurt voorafgaand aan de voetbalwedstrijd van Excelsior'31 tegen Be Quick'28.

De deelnemers aan het wasserijproject, maar ook hun begeleiders zijn daarbij aanwezig. Excelsior'31 ontvangt de gasten eerst in ‘De Top’, in het clubhuis.  

Ondertekening van het contract gebeurt om 14.20 uur op het voetbalveld, of als de weersomstandigheden dat niet toelaten in het clubgebouw.

Namens het bestuur van Excelsior'31 wordt de overeenkomst getekend door voorzitter Lamber Voortman en penningmeester Henny Altena. Regiomanager Roelof Zwiers tekent namens De Twentse Zorgcentra.

Kalender icoon dinsdag 25 november 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers