Nunspeet handhaaft zich in Hoofdklasse na winst op Excelsior’31 (foto's zijn geplaatst)

Nunspeet handhaaft zich in Hoofdklasse na winst op Excelsior’31 (foto's zijn geplaatst)

Foto: verdienstelijk debuut voor A1 junioor Michel Gerritsen, bij Excelsior'31 1, in de Hoofdklasse...

Nunspeet – Excelsior’31 2-0 (1-0)
30. Van Velzen (penalty)
76. Pot

Klik hier voor een reactie van Excelsior'31 coach Dennis Demmers, op RTV Oost. Klik hier voor de foto's van Niels Boersema (Nunspeet). Klik hier voor het verslag in dagblad De Stentor

Scheidsrechter: dhr. Serik

NUNSPEET – Excelsior’31 is vanmiddag tegen een 2-0 nederlaag aangelopen, in en tegen Nunspeet. Excelsior’31 dat startte zonder Lubbers, Isa, Davina, Leferink en Lamberink, deed bepaald niet onder voor de thuisploeg, die gebaat was bij een overwinning omdat anders degradatie uit de Hoofdklasse C dreigen zou.

A1 junioor Michel Gerritsen Mulkes maakte een verdienstelijk debuut in de hoofdmacht van  Excelsior’31, op Hoofdklasseniveau. Samen met Zwollo vormde Gerritsen Mulkes het centrum van de defensie.

Arbiter Serik had ook deze middag een verrassing voor Excelsior’31 in petto. Vriend en vijand was dan ook bepaald verrast toen de leidsman uit Deventer na een half uur spelen de bal op 11 meter legde.

Niels ten Hoeve zou, volgens de lezing van arbiter Serik, hands hebben gemaakt, binnen de 16. Saillant detail: de Almeloër kreeg de bal in z'n gezicht! Een presentje waar Van Velzen wel raad mee wist, 1-0.

Na rust werd bij Excelsior’31 Davina en wat later ook Isa en Leferink speeltijd gegund. Een kwartier voor tijd tekende de bij Nunspeet vertrekkende Pot de voor de thuisploeg bevrijdende 2-0 aan.

Eén van de missies voor Excelsior'31 - bij het duel tegen Nunspeet - was géén (rode of gele) kaarten oplopen, daarin is men vanmiddag met verve geslaagd. Daardoor kan het met de sterkste opstelling beginnen aan de nacompetitie....  

Zaterdag 15 mei begint immers het serieuze werk voor Excelsior’31, met een uitduel bij IJsselmeervogels (zie elders, op deze site)  

Opstelling Excelsior’31:
Kok, Siemelink, Gerritsen Mulkes (A1), Zwollo, Van Pijkeren, Brugge, Smids (75. Isa), Janssen (80 Leferink), Özkök, Ten Hoeve en Chengachi (46. Davina)

Kalender icoon zaterdag 8 mei 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers